Ισπανία: Νυχτερίδα δάγκωσε τραγουδίστρια πάνω στη σκηνή – Ο μύθος του Ozzy Osbourne συνεχίζεται

Η τραγουδίστρια Taylor Momsen έχει πλέον κερδίσει επάξια το παρατσούκλι «bat girl», καθώς μια νυκτόβια νυχτερίδα τη δάγκωσε κατά τη διάρκεια συναυλίας της, στην Ισπανία.

 Η ροκ μπάντα της Taylor Momsen, The Pretty Reckless ήταν support των AC/DC στην ισπανική πόλη της Σεβίλλης το βράδυ της Τετάρτης (29.05.2024), όταν η νυχτερίδα πέταξε πάνω στο πόδι της.

Καθώς οι θαυμαστές άρχισαν να φωνάζουν θέλοντας να ειδοποιήσουν την Momsen, η οποία είναι γνωστή από τον ρόλο της Jenny Humphrey στο Gossip Girl, εκείνη τους ρώτησε τι ακριβώς έδειχναν πριν καταλάβει τι είχε συμβεί.

«Υπάρχει μια γ@@@η νυχτερίδα στο πόδι μου αυτή τη στιγμή, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ;» είπε ήρεμα στο μικρόφωνο.

«Πρέπει πραγματικά να είμαι μάγισσα», είπε η Momsen καθώς τα λοιπά μέλη του γκρουπ και το προσωπικό στα παρασκήνια προσπαθούσαν να διώξουν τη νυχτερίδα.

Όταν επιτέλους έφυγε, σήκωσε το χέρι της στον αέρα και είπε: «Gracias. Είναι εντάξει και η νυχτερίδα είναι μια χαρά. Θα γίνει ο νέος μου φίλος».

Μετά τη συναυλία, η Μόμσεν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να της κάνουν εμβόλιο κατά της λύσσας. Η ίδια έκανε μια ανάρτηση στο Instagram λέγοντας: «Η μαμά μου είναι πολύ ευτυχισμένη: «Ήταν χαριτωμένος, αλλά ναι, με δάγκωσε… οπότε εμβόλια λύσσας για τις επόμενες δύο εβδομάδες».

Μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από τα σημάδια του δαγκώματος, που δείχνει τέσσερις κόκκινες πληγές από τρυπήματα στον μηρό της.

Κάποιοι φυσικά συγκρίνουν το περιστατικό με την ιστορική στιγμή όταο ο θρύλος της μέταλ, Ozzy Osbourne δάγκωσε το κεφάλι μιας νυχτερίδας πριν από 42 χρόνια.

«Αυτός ήταν απλά ο τρόπος του Ozzy να παραδώσει τη σκυτάλη. Έχεις επιλεγεί ως η πριγκίπισσα του σκότους», έγραψε ένας χρήστης του X.

https://www.newsit.gr/

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ