Δυτ. Ελλάδα: "Άνοιξαν" το κεφάλι επαγγελματία με γκλοπ επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό! (ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες στο Παναιτώλιο Αγρινίου, με θύμα 52χρονο επαγγελματία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο κατάστημα εστίασης που διατηρεί, εισήλθε παρέα τριών Ρομά, κατοίκων του χωριού, που βρίσκονταν σε κατάσταση μέθης, σύμφωνα με μαρτυρίες. Οι τρεις ζήτησαν φαγητό και μόλις τους σερβιρίστικε ο ένας εξ αυτών φέρεται να έκανε έντονες παρατηρήσεις σχετικά με το φαγητό και ήταν επιθετικός. Ο επαγγελματίας θέλησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος, όταν δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι απο δεύτερο άτομο της παρέας, που χρησιμοποίησε γκλοπ (φωτο).

Επικράτησε αναστάτωση , αφού επί τόπου έσπευσαν πολίτες και σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε συμπλοκή, με τους τρεις Ρομα αμέσως μετά να εξαφανίζονται.
Ο 52χρονος, αιμόφυρτος, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο. Το γκλοπ που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση κατασχέθηκε απο τους αστυνομικούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών, που έχουν μηνυθεί από το θύμα. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περι όπλων.

Το αιματηρό επεισόδιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Παναιτώλιο, με τους κατοίκους να εκφράζουν την οργή τους για την παραβατική συμπεριφορά συγκεκριμένων Ρομά της περιοχής.

agriniopress.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ