Παναθηναϊκός: Λαοθάλασσα στην υποδοχή των πρωταθλητών Ευρώπης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Την αποστολή περίμεναν χιλιάδες φίλοι του τριφυλλιού

ΝΕΟΤΕΡΑ

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Ελλάδα με την έβδομη Euroleague στις πράσινες αποσκευές και ο κόσμος του τριφυλλιού ετοίμασε μία μοναδική υποδοχή ηρώων στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Λίγες ώρες μετά τον ιστορικό θρίαμβο, οι θριαμβευτές του Βερολίνου επέστρεψαν στην Ελλάδα με το βαρύτιμο τρόπαιο, με τον κόσμο να έχει κατακλύσει κάθε γωνιά του αεροδρομίου να υποδεχθεί τους νέους πρωταθλητές Ευρώπης.

 

 
  •    

ΑΡΧΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κι ας αρχίσουν οι χοροί! Η αποστολή του Παναθηναϊκού καταφτάνει στην Αθήνα μετά τον θρίαμβο στο Βερολίνο, όπου η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έραψε το 7ο ευρωπαϊκό αστέρι στο έμβλημά της. 

Το αεροπλάνο αναμένεται να πατήσει σε ελληνικό έδαφος στις 14:15 (και όχι στις 13:30, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί λόγω καθυστέρησης) και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», ωστόσο ο κόσμος ξεκίνησε να συγκεντρώνεται πολύ νωρίς αναμένοντας τους «πράσινους» για να τους αποθεώσουν και το σύνθημα που δονεί τα Σπάτα δεν είναι άλλο από το «Βουντού βουντού, βουντού βουντού και πράσινη μαγεία, το 7ο το φέραμε από την Γερμανία».

 

 

pao_aerodromio___2_

pao_aerodromio___3_

pao_aerodromio___4_

pao_aerodromio___1_

ΠΗΓΗ