Ανάρτηση Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη: Έχω κάνει μήνυση στην κυρία Ακρίτα, θα της συνιστούσα ψυχραιμία

Μέσω ανάρτησης στα social media, η Μαρέβα Γκραμπόφκσι-Μητσοτάκη αναφέρεται στη μήνυση που έχει κάνει κατά της Έλενας Ακρίτα για συκοφαντική δυσφήμιση, η οποία έχει υποβληθεί στις 14 Μαΐου. Παράλληλα, απευθυνόμενη στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει «θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου».

Όλη η ανάρτηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη

Θα συνιστούσα ψυχραιμία στην Κα Ακρίτα σχετικά με τα όσα άθλια ψεύδη έχει πει προσβάλλοντας την προσωπικότητα μου. Άλλωστε θα κληθεί να απολογηθεί στις δικαστικές αίθουσες μετά τη μήνυση που κατέθεσα στις 14.5.2024 σε βάρος της για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης.

Τι έγραψε στο Facebook η Έλενα Ακρίτα

Λίγη ώρα νωρίτερα η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, είχε υποστηρίξει σε δική της ανάρτηση στο Facebook ότι δεν είχε λάβει ούτε μήνυση, ούτε αγωγή από την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

«Δεν έχω πάρει ούτε μήνυση ούτε αγωγή από την Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη. Ίσως αργότερα… Άλλωστε, έχει δεσμευτεί ο πρωθυπουργός ότι θα έρθει μάρτυρας εναντίον μου, έτσι δεν είναι; Κλείνω τα σχόλια την κατανόηση σας, οι λόγοι ευνόητοι», έγραψε.

https://www.zougla.gr/