Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία: Συλλυπητήρια για την απώλεια του Δημήτρη Σφήκα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία  Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων, σε συλλυπητήρια ανακοίνωση της αναφέρει:

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας και Νοτίων Ιονίων Νήσων εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του πατρινού ευεργέτη Δημητρίου Σφήκα.

Ο εκλιπών, μαζί με τη σύζυγό του, Βέρα Σφήκα, χρηματοδότησε εξ’ ολοκλήρου, από ιδίους πόρους, την κατασκευή της Κλινικής Αποκατάστασης Ασθενών με Κακώσεις Νωτιαίου Μυελού του Π.Γ.Ν.Π. δωρίζοντας και εξοπλίζοντας ένα από τα καλύτερα δημόσια Κέντρα Αποκατάστασης στην Ελλάδα, το οποίο η Πολιτεία θα έπρεπε να το λειτουργεί σύμφωνα με τις ανάγκες του σε προσωπικού και χρηματοδότηση με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των ατόμων με αναπηρία, ως χώρος εκπαίδευσης στελεχών και πεδίο επιστημονικής έρευνας.

Η Ομοσπονδία, αναγνωρίζοντας το πολύπλευρο κοινωνικό του έργο και εκτιμώντας βαθύτατα την συμβολή και ανιδιοτελή προσφορά του στην κοινωνία εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.