Άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού – Σε κρίσιμη κατάσταση ένα άτομο

Επεισόδια συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου (26/5) στο Βερολίνο. Συγκεκριμένα, ξέσπασαν άγριες συμπλοκές μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σε δύο σημεία της γερμανικής πρωτεύουσας.

Οι συμπλοκές μεταξύ των οπαδών συνέβησαν κοντά σε ξενοδοχείο και σε σταθμό του μετρό στο Βερολίνο. Μάλιστα, υπήρξαν τραυματισμοί και συλλήψεις από την αστυνομία.

Όλα αυτά, μία μέρα πριν από τον τελικό της EuroLeague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Ρεάλ στην Uber Arena την Κυριακή (26/5, 21:00, Novasports Prime), αλλά και τον μικρό τελικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρμπαχτσε.

Θυμίζουμε πως την Παρασκευή (25/5) υπήρξε καθυστέρηση στην έναρξη του πρώτου ημιτελικού. Οπαδοί της τουρκικής ομάδας έκαναν ντου στο γήπεδο και επιτέθηκαν στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που περίμεναν να μπουν στο κλειστό.

Αποτέλεσμα, ήταν η επέμβαση της αστυνομίας, η αυστηροποίηση των μέτρων και η καθυστέρηση στο τζάμπολ, εξαιτίας του κομφούζιο που δημιουργήθηκε.

Ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του μετά από συμπλοκή στον σταθμό “Prenzlauer Allee” στο Βερολίνο

Συμπλοκή υπήρξε στον σταθμό “Prenzlauer Allee” του Βερολίνου το βράδυ του Σαββάτου (25/05), που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συνολικά 12 ατόμων. Μάλιστα, σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής του Βερολίνου, ένα άτομο δίνει μάχη για τη ζωή του, ενώ άλλα δύο είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Σύμφωνα με τα τα γερμανικά ΜΜΕ, η συμπλοκή έγινε περίπου στις 23:00, με την αστυνομία να δυσκολεύεται να ελέγξει την κατάσταση και στο σημείο να φτάνουν πολλά ασθενοφόρα.

Δεν έχει διευκρινιστεί, προς το παρόν, αν η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής σχετίζεται με την άγρια συμπλοκή στο Βερολίνο μεταξύ οπαδών του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, παραμονή του τελικού του Final Four της EuroLeague.

https://www.zougla.gr/