Δήλωσεις Β. Σαμούρη και Β. Κατσακούλη για την ενίσχυση του ΚΚΕ στις Ευρωεκλογές

Β. Σαμούρη:“Με το ΚΚΕ προασπίζουμε τον ανθρωπισμό, την ειρήνη, την κοινωνική δικαιοσύνη!”

Σε σύσκεψη του ΚΚΕ στα Προσφυγικά η αντιδήμαρχος Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, μεταξύ άλλων δήλωσε: “Η ιστορία γράφεται σε ρεαλιστικό χρόνο και ήδη ξέρουμε ποιες πολιτικές δυνάμεις – εντός και εκτός των τειχών της χώρας- είναι ανοιχτά υπέρ του Ισραήλ, ποιες μετεωρίζονται υποκριτικά ανάμεσα στο θύτη και το θύμα και ποιες αγωνίζονται σθεναρά ενάντια σε αυτή τη νέα γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού. Και το ΚΚΕ πρωτοστατεί ως γνωστόν σ’ αυτό το δίκαιο αγώνα, απαιτώντας, παράλληλα, την αναγνώριση του Παλαιστινιακού κράτους. Με το ΚΚΕ προασπίζουμε τον ανθρωπισμό, την ειρήνη την κοινωνική δικαιοσύνη!”.

Β. Κατσακούλης: “Η νέα γενιά έδειξε το δρόμο για πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ στις 9 Ιούνη!”

Στην ίδια σύσκεψη ο Βαγγέλης Κατσακούλης, υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ και αντιδήμαρχος Πατρέων, απευθύνοντας κάλεσμα ενίσχυσης του Κόμματος:

“Το μήνυμα αισιοδοξία και αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που και στα Πανεπιστήμια εκφράστηκε με την ανάδειξη της Πανσπουδαστικής σε πρώτη δύναμη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, να εκφραστεί ακόμη πιο δυναμικά στις 9 Ιούνη, με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ! Με την επιλογής της στις φοιτητικές εκλογές και η νέα γενιά μας δείχνει το δρόμο. Εμπρός, όλοι στις κάλπες, με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ, να ακουστεί και την επόμενη μέρα των ευρωεκλογών ακόμη πιο δυνατά η φωνή των εργαζομένων, του λαού, της νεολαίας!”.