Πάτρα - Θάνατος Χαράς Ιωαννίδη: Όλα όσα έγιναν τις ώρες μετά την πλαστική (ΒΙΝΤΕΟ)

Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η οικογένεια της 57χρονης δεν έχει ολοκληρωθεί και αυτό γιατί σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS δεν έχουν σταλεί ακόμα όλα τα επίσημα έγγραφα και από τα τρία νοσοκομεία που επισκέφτηκε εκείνο το βράδυ η γυναίκα πριν καταλήξει.

Ο θάνατος της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα λίγες ώρες μετά την αισθητική επέμβαση παραμένει γρίφος, με το LIVE NEWS να παραθέτει για πρώτη φορά σήμερα σημαντικές πτυχές και γεγονότα που ίσως συνέβαλαν στο μοιραίο γεγονός.

«Της βρήκαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια»

Ο γιατρός που χειρούργησε την 57χρονη μετά την ολοκλήρωση της λιποαναρρόφησης την ενημέρωσε πως όλα πήγαν καλά.

Η γυναίκα επιστρέφει σπίτι εκεί όπου αρχίζει να πονά στα πόδια και το κεφάλι και να έχει ναυτίες. Κοιμάται δύο ώρες, ξυπνά μέσα στη νύχτα και ζητά από την κόρη της να την πάει στο νοσοκομείο που εφημερεύει.

«Την πήγα στο Ιπποκράτειο. Μας είπαν ότι οι εξετάσεις ήταν καθαρές, όμως η μαμά μου ζαλιζόταν».

Σύμφωνα με πληροφορίες του LIVE NEWS, στο «Ιπποκράτειο Νοσοκομείο» οι εξετάσεις αίματος που έκανε η 57χρονη έδειξαν υψηλά λευκά αιμοσφαίρια.

Τελικά ήταν το πρώτο καμπανάκι πως ο οργανισμός της 57χρονης πάλευε με έναν αόρατο εχθρό.

Την εξέτασε ο γιατρός που την χειρούργησε

Η γυναίκα σφαδάζει στους πόνους. Είναι ενδεικτικό πως λιποθύμησε στο ασανσέρ μέσα στα χέρια της κόρης της. Πληροφορίες θέλουν να τηλεφώνησαν μέσα στη νύχτα στον γιατρό που την χειρούργησε ο οποίος φέρεται να της είπε

«Φύγε από εκεί που είσαι κι έλα στην ιδιωτική κλινική που εργάζομαι γιατί εγώ ξέρω τι σου έχω χορηγήσει».

«Στη συνέχεια την ξαναπάω σε νοσοκομείο. Αυτή τη φορά σε ιδιωτικό στο οποίο όπως έμαθα χειρουργούσε ο γιατρός της Γλυφάδας. Της έκαναν τρίπλεξ, εξετάσεις αίματος, ήταν σε άσχημη κατάσταση και μας έδωσαν εξιτήριο», πρόσθεσε η κόρη της μιλώντας στην εφημερίδα «Γνώμη».

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS, στην ιδιωτική κλινική την εξέτασε ο ίδιος γιατρός που την χειρούργησε το πρωί της ίδιας μέρας, ο άνθρωπος δηλαδή που της έκανε την λιποαναρρόφηση.

Λίγο πριν λάβει εξιτήριο μάλιστα, ο εν λόγω γιατρός την καθησύχασε πως δεν έχει τίποτα και απλά νιώθει λίγο παραπάνω πόνο από το φυσιολογικό.

Η γυναίκα φεύγει και η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη ξεκινήσει. Όταν έφτασε στο τρίτο κατά σειρά νοσοκομείο, ήταν πλέον αργά. Οι γιατροί έπεσαν πάνω της για να τη σώσουν, τη διασωλήνωσαν ωστόσο δεν τα κατάφεραν.

Πλέον, πρέπει να ελεγχθεί τόσο η διαδρομή νοσηλείας της άτυχης γυναίκας, τα έγγραφα από τα τρία νοσοκομεία που πήγε αλλά και οι διαβεβαιώσεις του γιατρού – αν και εφόσον έγιναν- πως η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η 57χρονη στέφθηκε με επιτυχία.

Όπως αποκαλύπτει το LIVE NEWS η γυναίκα υποβλήθηκε σε λιποαναρρόφηση με τη μέθοδο vaser lipo.

 

 

megatv.com