Maestro: Αλεξίου – Καβογιάννη σε μία συγκλονιστική στιχομυθία – “Είσαι θείο δώρο”

Στα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς Maestro βρέθηκε η εκπομπή “MEGA Stories” τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Η εκπομπή βρέθηκε στους Παξούς και τους Αντίπαξους για να ζήσει από κοντά τα γυρίσματα, για λίγες ημέρες, μαζί με τους ήρωες της σειράς.

Μεταξύ αυτών και η Χαρούλα Αλεξίου με τη Μαρία Καβογιάννη που είχαν μία συνάντηση…θρύλων και μία συγκλονιστική στιχομυθία.

“Όταν ήρθα ήμουν κατουρημένη από τον φόβο μου γιατί λέω τώρα επαγγελματίες ηθοποιοί θα με κοιτάνε και θα λένε τι θέλει εδώ. Και εδώ; Δεν της φτάνει αυτό που έχει κάνει”, είπε η Χάρις Αλεξίου, απευθυνόμενη στη Μαρία Καβογιάννη. “Στην αρχή σας έβλεπα χαλαρούς και δοτικούς και λέω είναι πολύ ευγενικά άτομα. Νόμιζα ότι το κάνατε επίτηδες αλλά τώρα ξέρω ότι με έχετε δεχτεί κανονικά” πρόσθεσε.

Η σπουδαία τραγουδίστρια απευθύνθηκε στην ηθοποιό και τη ρώτησε για τον ρόλο της κακοποιημένης γυναίκας στη σειρά, για τον οποίο είπ:ε “Όταν κάνεις έναν τέτοιο ρόλο, πραγματικά νιώθεις ότι όλα αυτά είναι ψέματα και δεν θες να πιστέψεις ότι συμβαίνει. Είναι όμως πολύ μεγάλη ευθύνη και ο Χριστόφορος το έχει προσέξει πάρα πολύ αυτό”.

Από την πλευρά της, η Μαρία Καβογιάννη απευθύνθηκε στην Χ. Αλεξίου και τη σκηνή που ερμηνεύει ένα κομμάτι της στη διάρκεια του πρώτου κύκλου, για την οποία της είπε: “Εκεί στο φεστιβάλ ήσουν θείο δώρο Χαρούλα μου”

https://www.news247.gr/