«Η Σπόρτινγκ θέλει τον Ιωαννίδη για να πείσει τον Αμορίμ να παραμείνει»

Το ενδεχόμενο απόκτησης του Φώτη Ιωαννίδη από τον Παναθηναϊκό για την Σπόρτινγκ Λισαβόνας επαναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η ‘a bola”. Σε αυτό επισημαίνει ότι η διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας σκέφτεται να προσπαθήσει για την απόκτηση του Έλληνα διεθνούς επιθετικού παρά το γεγονός ότι τελικά ο Γιόκερες δεν πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα η διοίκηση της Σπόρτινγκ σκέφτεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του Ιωαννίδη ως μια απόδειξη ότι θέλει να ενισχύσει το ρόστερ της με απώτερο σκοπό να πείσει τον Ρούμπεν Αμορίμ να παραμείνει στον πάγκο της και να μην πεισθεί να κάνει το επόμενο βήμα πηγαίνοντας με μια από τις πολλές ομάδες από την Ευρώπη που φαίνεται ότι τον θέλουν στον πάγκο τους.

Στο σχετικό δημοσίευμα αναφέρονται τα στατιστικά του Ιωαννίδη τα οποία τα φέρνει σε αντιπαράθεση με αυτά του Σουηδού επιθετικού στην εφετινή σεζόν ενώ επισημαίνει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας γνωρίζει ότι οι οικονομικές απαιτήσεις του Παναθηναϊκού για τον παίκτη του ξεπερνούν τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης