Πάτρα: 28χρονη κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία και φιλοξενείται στην Αστυνομία μαζί με τα παιδιά της

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΕMPO24.NEWS

 

Νεαρή γυναίκα στα Καλάβρυτα δεν άντεξε άλλο την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της, έφυγε από το σπίτι, πήγε στο Αίγιο και κατήγγειλε ενδοοικογενειακή βία.

Πρόκειται για 28χρονη, μητέρα τριών παιδιών.

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν η γυναίκα που ήταν θύμα κακοποίησης από τον άνδρα της, δέχθηκε επίθεση με σιδερένιο εξάρτημα τζακιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News o 33χρονος επιχείρησε να την κάψει και να την σημαδέψει στο πρόσωπο.

Χθες η 28χρονη αποφάσισε να μετακινηθεί από τα Καλάβρυτα στην Αιγιάλεια για να ζητήσει βοήθεια από τις Αρχές.

Τελικά μεταφέρθηκε στην Πάτρα όπου φιλοξενείται στην Αστυνομία, μαζί με τα παιδιά της.

 

Πάτρα: Η φωνή αγωνίας της μάνας “Σώστε το γιό μου” – Ο Μάριος είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου και ο ΕΟΜ απορρίπτει το αίτημα της μεταμόσχευσης!

Πάτρα: Μεγάλη φωτιά σε γνωστή επιχείρηση στην περιοχή του Γλαύκου (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Πάτρα: Σφοδρή σύγκρουση “ντελιβεράδων” – Δύο τραυματίες (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Ποιος είναι ο 48χρονος που βρέθηκε κρεμασμένος στις φυλακές Αγίου Στεφάνου

Πάτρα: 23χρονος διέφυγε από την Ψυχιατρική του Ρίου και ταμπουρώθηκε σε μπαλκόνι – Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση (ΦΩΤΟ)

“Βόμβα” Σπύρου Μαρτίκα για τον επιχειρηματία και τη σπείρα με τις απάτες που δρούσε και στην Πάτρα: «Έφαγε 250 χιλιάρικα από τον Παντελίδη το βράδυ που σκοτώθηκε»

Σιωπηρή διαμαρτυρία και πορεία για τον 17χρονο Μάριο που βρίσκεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου

Δυτ. Ελλάδα: Άνδρας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο – Ο αδερφός του είχε «φύγει» με παρόμοιο τρόπο