ΑΕΚ: Προσελκύει ξανά ενδιαφέρον από μεγάλα πρωταθλήματα ο Λιβάι Γκαρσία

Οι τραυματισμοί που ταλαιπώρησαν τον Λιβάι Γκαρσία για ένα σημαντικό διάστημα της τρέχουσας σεζόν μετρίασαν κάπως το ενδιαφέρον που είχε συγκεντρώσει από πέρσι ο 26χρονος φορ της ΑΕΚ. Ωστόσο επιστρέφοντας δυναμικά σε εξαιρετική φόρμα, ο άσος από το Τρίνινταντ και Τομπάγκο έχει αναγκάσει αρκετά… κεφάλια να στραφούν προς το μέρος του.

Αρκετές ομάδες από τα κορυφαία πρωταθλήματα έχουν στα ραντάρ τους τον Γκαρσία και δεν είναι καθόλου απίθανο το καλοκαίρι να έρθουν και πάλι προτάσεις, όπως αυτή της Λανς που έφτασε να προσφέρει πάνω από 20 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Υπενθυμίζεται πως ο πρώτος σκόρερ της «Ένωσης» έχει υπογράψει επέκταση συμβολαίου, ως το 2028, στο οποίο δεν περιλαμβάνεται κάποια συγκεκριμένη ρήτρα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που έχει ιδιαίτερη αδυναμία στον συγκεκριμένο παίκτη, είχε πει-μεταξύ σοβαρού και αστείου-την ατάκα «δεν θα σε πουλήσω ποτέ», αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό αν έρθει κάποια πολύ μεγάλη προσφορά.

Πάντως για την ώρα ο Γκαρσία είναι στην πατρίδα του και ετοιμάζεται για τον «τελικό» πρόκρισης στο Κόπα Αμέρικα με τον Καναδά στις 23 Μαρτίου στο Τέξας. Αμέσως μετά θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα επικεντρωθεί πλήρως στην προσπάθεια κατάκτησης και του φετινού πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

sport-fm.gr
 

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ