Μπέττυ Μαγγίρα για κόντρα Καινούργιου - Μπακοδήμου: «Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο, δείχνει ότι έχει χιούμορ»

Η Μπέττυ Μαγγίρα θέλησε να πάρει θέση το πρωί της Κυριακής 18/2 στην νέα «κόντρα» που φαίνεται ότι έχει ανοίξει ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και την Μαρία Μπακοδήμου.

Όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι του Σαββάτου 17/2 η Μαρία Μπακοδήμου σχολίασε την ατάκα που είχε πει πριν χρόνια ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος στον πατέρα της Κατερίνας Καινούργιου ότι η κόρη του δεν θα καταφέρει να κάνει ποτέ καριέρα στην δημοσιογραφία. Η Μαρία Μπακοδήμου βλέποντας το απόσπασμα είπε: «Μέσα έπεσε», ενώ στην συνέχεια τόνισε ότι έκανε χιούμορ.

Η Κατερίνα Καινούργιου λίγες ώρες αργότερα δημοσίευσε αυτό το απόσπασμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας: Πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Η Μπέττυ Μαγγίρα παρακολουθώντας αυτή την νέα κόντρα που φαίνεται να άνοιξε στην ελληνική showbiz ανέφερε: «Να σας πω κάτι; Η Μαρία φάνηκε ξεκάθαρα ότι το είπε ειρωνικά για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, εννοώντας ότι καθόλου μέσα δεν έπεσε, αφού η Κατερίνα κάνει καριέρα τόσα χρόνια. Εγώ το πήρα ως φανταστικό σχόλιο. Καταρχάς δείχνει ότι έχει χιούμορ. Τώρα γιατί το πήρε στραβά η Κατερίνα, δεν ξέρω».

Ο Δημήτρης Μακαλιάς σχολίασε από την δική του πλευρά: «Ίσως γιατί έχει προηγηθεί στο παρελθόν μία μικρή κοντρίτσα. Πολύ παλιότερα, εποχή Κωστόπουλου. Μήπως για αυτό θυμήθηκαν τα πιο παλιά;».

Η Μπέττυ Μαγγίρα πρόσθεσε σε άλλο σημείο: «Και το κατάλαβε η Μαρία για να βγει να πει μετά ότι έκανε πλάκα. Γιατί η Μαρία έχει χιούμορ. Θέλησε να το εξηγήσει γιατί και προφανώς κατάλαβε ότι και κάποιος άλλος μπορεί να το πάρει αυτό πιο στραβά, οπότε βγήκε να το εξηγήσει, αλλά να που το εξέλαβε στραβά».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ