Μανώλης Κονταρός: «Πολλοί έλεγαν μετά το ατύχημα ότι τελείωσα και δεν θα γυρίσω ξανά»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» έδωσε ο Μανώλης Κονταρός.

«Εμονιάσαμε όμορφα», είπε ο Μανώλης Κονταρός για την καλλιτεχνική του συνεργασία με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Τζένη Κατσίγιαννη και τον Θοδωρή Βερλή στο Cabana Live Stage.

«Η Κρήτη για μένα είναι το παν. Η Κρήτη είναι το ωραιότερο νησί του κόσμου. Είναι η βάση μου, η δύναμή μου, το νησί που γεννήθηκα και μεγάλωσα».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, για μία περίοδο εργαζόταν στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, όμως στη συνέχεια τα παράτησε. Ο λόγος;

«Όταν ξεκίνησα το πίστευα μέσα μου ότι θα πετύχω. Είχα προσληφθεί στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, αλλά σταμάτησα. Σε ηλικία 20 ετών, καταλαβαίνεις, δεν ήταν και πολύ εύκολο από τη μία να ξενυχτώ και να τραγουδώ και από την άλλη να πρέπει να ξυπναω το πρωί και να μοιράζω γράμματα».

«Ο λόγος που έφυγα τότε ήταν επειδή ήμουν περήφανος άνθρωπος και δεν μου άρεσε που πήγαινα σε μία γωνιά στα Ταχυδρομεία και κοιμόμουν και τη δουλειά μου την έκαναν οι άλλοι συνάδελφοι. Επειδή ένιωθα άβολα και δεν ήθελα να με δουν με στραβό μάτι, έφυγα».

Συνήθως το κοινό του τού ζητά να τραγουδήσει τα τραγούδια «Αρχίζω και τρελαίνομαι», «ΕΚΑΜ» και το «Σ’αγαπάω, αλλά».

Πολλά από τα τραγούδια του είναι αυτοβιογραφικά, όπως το «Μοίρα μου θα σε γλεντήσω». Το τραγούδι αυτό το είχε γράψει στη Γερμανία, καθώς έκανε θεραπείες μετά από ατύχημα που είχε.

«Πολλοί έλεγαν μετά το ατύχημα ότι τελείωσα και δεν θα γυρίσω ξανά», είπε.

Όπως αποκάλυψε ο Μανώλης Κονταρός, η σύζυγός του ήταν μεγάλη θαυμάστριά του. «Ερχόταν κρυφά στα γλέντια μου και γνωριστήκαμε», είπε.

Τέλος, ο Μανώλης Κονταρός αφιέρωσε με όλη του την αγάπη μία μαντινάδα στον Κώστα Τσουρό και είπε για τον παρουσιαστή:

«Ο Κώστας Τσουρός είναι ένα παιδί που δεν μπορείς παρά να τον σέβεσαι και να τον αγαπάς».

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ