Μεσολόγγι: Tαυτοποιήθηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου - Το Σάββατο η κηδεία του

Συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας

Ταυτοποιήθηκε,  με τη μέθοδο του DNA, η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, που έπεσε θύμα δολοφονίας στο Μεσολόγγι, όπως μεταδίδει από την περιοχή για το Tempo24.News ο Απόστολος Βουλδής.

Αύριο στις 3μμ θα γίνει η κηδεία του στον Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου.

 Η σορός του άτυχου άνδρα θα αποδεσμευτεί το μεσημέρι της από την ιατροδικαστική υπηρεσία της Πάτρας, προκειμένου να μεταφερθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του για την ταφή του. 

«Κλειδιά» το κινητό του 31χρονου και το όπλο

Την ίδια ώρα το βάρος των ερευνών, που συνεχίζονται στη βαλτώδη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου, από Αστυνομία και Στρατό, πέφτει στον εντοπισμό του όπλου και του κινητού του θύματος.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας όπου μετέβη την επόμενη μέρα της δολοφονίας ο 50χρονος κρεοπώλης. Ωστόσο το ανάγλυφο της περιοχής -ορεινή και δύσβατη- κάνει τις προσπάθειες των Αρχών για ανεύρευση της κυνηγετικής καραμπίνας εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της ΕΡΤ, στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται πως η αστυνομία ζήτησε από την πρώην σύντροφο του 31χρονου να τους στείλει από νησί όπου κατοικεί την κάρτα SIM του παλιού κινητού τηλεφώνου του, που της είχε παραχωρήσει.

Η Ασφάλεια Μεσολογγίου και η Αστυνομία, θεωρούν πως ένας είναι ο δράστης της δολοφονίας του Μπάμπη και δεν υπάρχουν συνεργοί.

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι - Τί ζήτησε η Αστυνομία από την πρώην σύντροφο του 31χρονου

Διαβάστε επίσης