Ο'Νιλ για Ότο: «Θα δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες εβδομάδες»

Ο προπονητής της Γουλβς μίλησε για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον Ισπανό μπακ που απασχολεί έντονα τον ΠΑΟΚ.

Όπως διαβάσατε μέσα από το SDNA, ο ΠΑΟΚ ψάχνει το colpo grosso με τον Γιόνι Ότο, με τον Ισπανό μπακ να έχει μπει στον «πάγο» από την Γουλβς λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Ο Ότο προπονείται μόνος του και ο προπονητής των «Λύκων», Γκάρι Ο'Νιλ τοποθετήθηκε για την περίπτωση του Ισπανού μπακ, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει στην ομάδα, εφόσον δεν αποχωρήσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

«Αν δεν αποχωρήσει, θα επανεξετάσουμε την περίπτωσή του. Δουλεύει σκληρά για να παραμείνει σε φόρμα και θα πάρουμε την απόφασή μας τον Φεβρουάριο εφόσον παραμείνει στην ομάδα.

Είμαστε και οι δύο ενήλικες και μπορούμε να κάνουμε ειλικρινές συζητήσεις, αυτό δεν θα είναι πρόβλημα, ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι επόμενες εβδομάδες», ανέφερε ο προπονητής της Γουλβς.

Όπως αναφέρει το BBC, ο Γιόνι Ότο είναι πιο κοντά στην πόρτα της εξόδου από την παραμονή στην Γουλβς, αφού οι δύο πλευρές ψάχνουν την φόρμουλα της αποχώρησης του Ισπανού μπακ.

Σύμφωνα με τους Άγγλους, ενδεχόμενη επανενεργοποίηση του Ισπανού μπακ θα υπάρξει μόνο στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση για την αποχώρησή του στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

Διαβάστε επίσης