«Έσβησε» το χαμόγελο του 29χρονου αστυνομικού Παναγιώτη Παπατσίμπα

Στα Ιωάννινα

Βαθιά θλίψη έχει προκαλέσει στην αστυνομική οικογένεια της περιοχής των Ιωαννίνων και της Ηπείρου ο θάνατος του 29χρονου Παναγιώτη Παπατσίμπα.

Ο Παναγιώτης έδινε πολυετή μάχη με τη συμπαράσταση της οικογένειάς του, των συναδέλφων του και της τοπικής κοινωνίας η οποία συνέδραμε όταν χρειάστηκε να καλυφθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να χειρουργηθεί στο εξωτερικό.

Στην πορεία αυτή ήταν στιγμές που έβγαινε νικητής και φαινόταν ότι κερδίζει το στοίχημα. Όμως τελικά το χαμόγελο του Παναγιώτη έσβησε για πάντα στην ηλικία των 29 ετών!

  «Το Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Ι. εκφράζει την οδύνη του και την βαθιά του θλίψη για την άδικη και πρόωρη απώλεια του αγαπημένου συναδελφου μας ΠΑΠΑΤΣΙΜΠΑ Παναγιώτη που δυστυχώς έφυγε χτες το βράδυ από την ζωή σε ηλικία 29 ετών αφού έδωσε γενναία και θαρραλέα μάχη με την επάρατη νόσο.

   Για την απώλεια του εκλεκτού μας συναδέλφου απευθύνουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών.

  Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στον ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Κοπάνων στα Ιωάννινα.

Στον πατέρα του Γιώργο Παπατσίμπα και την οικογένειά του ειλικρινή συλλυπητήρια για την τεράστια απώλεια.

 

ΠΗΓΗ epiruspost

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ