Αποθέωσαν τον Μέσι για τη χρυσή μπάλα οι φίλοι της Ίντερ Μαϊάμι

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, την αποθέωση γνώρισε ο Λιονέλ Μέσι από τους φίλους της Ίντερ Μαϊάμι, στην γιορτή που στήθηκε για την κατάκτηση της χρυσής μπάλας. Το πρώτο του χατ – τρικ στη Σαουδική Αραβία πέτυχε ο Καρίμ Μπενζεμά.

Το ιερό δισκοπότηρο για τους ποδοσφαιριστές. Η χρυσή μπάλα. Ο Λιο Μέσι την πήρε οκτώ φορές και η Ίντερ Μαϊάμι τίμησε τον κορυφαίο στον κόσμο, τον πρώτο παίκτη στα χρονικά του πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών με την ύψιστη διάκριση.

Στις κερκίδες του γηπέδου στο Μαίάμι ενθουσιασμός, σημαίες, πλακάτ. Τα παιδιά του Αργεντίνου σταρ, φυσικά πυροτεχνήματα και η χρυσή μπάλα.

Στη Σαουδική Αραβία, ο Καρίμ Μπενζεμά, περυσινός κάτοχος της χρυσής μπάλας, πανηγύρισε το πρώτο του χατ τρικ με την Αλ Ιτιχάντ. Ο 35χρονος Γαλλοαλγερινός φόρ ευστόχησε σε πεναλτι για το 1-0 σκόραρε το 3-1 με αντιπαλο την Άμπχα και έβαλε και το τέταρτο γκολ της ομάδας του.

Νίκη 4-2 για την Αλ Ιτιχάντ καθώς ο Μπενζεμά βρήκε τον εαυτό του μετά την απόλυση του προπονητή Νούνο Σάντος δημιούργησε με τακουνάκι και το δεύτερο γκολ για τον Κορονάντο.

Εννέα γκολ συνολικά έχει βαλει ο Μπενζεμά στην αραβική χώρα.

Στην Ιταλία βαθμολογική ανάσα για την γηπεδούχο Τζένοα Νίκησε 1-0 τη Βερόνα με γκολ του Ρουμάνου Ντραγκούσιν στη λήξη του ημιχρόνου.

Στην κεντρική Ιταλία χωρίς νικητή έληξε ο αγώνας Σασουόλο – Σαλερνιτάνα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με σκόρερ τον Νιγηριανό Ικουεμεσί στο 5ο λεπτό και έφθασαν και στο 2-0 με το γκολ του Μπουλαγέ Ντιά στο 17ο.

Η Σασουόλο βρήκε τις λύσεις χάρη στον Τορστβεντ. Ο Νορβηγός μέσος μείωσε στο 36ο λεπτό και έφερε το ματς στο τελικό 2-2 με ακόμη ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο.

megatv.com

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ