Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΠΑ στο ανοιχτό ΔΣ του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου

19/03/2025 | 17:02

Το Δ.Σ. του Ι.Ο. Πατρών στα πλαίσια της συνεργασίας του με τον Ο.Λ.Π.Α. φιλοξένησε πριν λίγες ημέρες, σε ανοικτό Δ.Σ. τον διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού κ. Παναγιώτη Αναστασόπουλο, ο οποίος ενημέρωσε και δέχτηκε ερωτήσεις για τον ρόλο και τις προοπτικές ανάπτυξης του λιμανιού, για την πόλη και τον θαλάσσιο τουρισμό. 

Τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και φίλοι του Ι.Ο.Πατρών είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις για τις προοπτικές του ναυταθλητισμού στην πόλη μας, καθώς και στην έλλειψη υποδομών και τον ρόλο που αυτές θα μπορούσαν να διαδραματίσουν στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης. 

“Ευχαριστούμε τον διευθύνοντα σύμβουλο του Ο.Λ.Π.Α. που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και έδωσε την δυνατότητα με την παρουσία του να ακουστούν ενδιαφέροντα και σημαντικά θέματα και προβληματισμοί για τις υποδομές και τον ναυταθλητισμό στην πόλη μας”, αναφέρει ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος σε ανακοίνωση του.

  

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Βαρύ χτύπημα της Ασφάλειας Πάτρας σε συμμορία απατεώνων-Απέσπασαν πάνω από 120.000 ευρώ-Συνελήφθη γυναίκα, “στο κόλπο” και ενεχυροδανειστήρια της πόλης

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Πάτρα: 46χρονος κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και κατέληξε

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας

Πάτρα: Παρέσυρε 27χρονη αστυνομικό με το ΙΧ της