Ολυμπία Οδός: Ολιγόωροι νυχτερινοί αποκλεισμοί σε Κλάδο Εξόδου του Κόμβου Ρίου

Για την ασφαλή διέλευση υπερμεγεθών οχημάτων, που θα μεταφέρουν σιδηροτροχιές μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού, θα εφαρμοστούν στον κόμβο Ρίου του αυτοκινητόδρομου Αθηνών – Πατρών για έξι νύχτες ολιγόωροι προσωρινοί αποκλεισμοί του κλάδου εξόδου της κατεύθυνσης από Αθήνα προς “Ρίο-Κέντρο και Νοσοκομείο Ρίου”.

Ειδικότερα, οι εν λόγω ολιγόωροι νυχτερινοί αποκλεισμοί πρόκειται να λάβουν χώρα από τις 21:00 το βράδυ έως τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, κατά τις ημέρες: Δευτέρα 30/10, Τρίτη 31/10, Τετάρτη 01/11, Πέμπτη 02/11, Κυριακή 5/11 και Δευτέρα 6/11.

Τα οχήματα που δεν θα μπορούν να εξέλθουν από τον αποκλεισμένο κλάδο, θα κατευθύνονται στον επόμενο κλάδο εξόδου που βρίσκεται μόλις 650μ. μπροστά από τον αποκλεισμένο κλάδο, όπως φαίνεται στο ακόλουθο διάγραμμα και θα εξέρχονται στην έξοδο προς “Ρίο – Πορθμείο”.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα υλοποιηθούν κατ’ αναλογία κατά τις ακόλουθες εναλλακτικές ημερομηνίες: Τρίτη 7/11, Τετάρτη 8/11, Πέμπτη 9/11, Κυριακή 12/11, Δευτέρα 13/11 και Τρίτη 14/11.

Η Ολυμπία Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της Τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την εν λόγω περιοχή.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ