Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχει υπάρξει παίκτης που με φλέρταρε στην εκπομπή»

 

 

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!».

Η παρουσιάστρια μίλησε για την εκπομπή «First Dates» και δεν δίστασε επίσης να αναφερθεί στα σχόλια που ακούγονται για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Παρακολουθώ τα νούμερα τηλεθέασης και με ενδιαφέρουν. Κοιτάω και την απήχηση που έχει εκπομπή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως στο TikTok και Youtube».

Παραδέχθηκε επίσης ότι την επηρεάζουν τα αρνητικά σχόλια και λέει χαρακτηριστικά «πολλές φορές θέλησα να απαντήσω, αλλά με κρατάει η ομάδα μου».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει παίκτης που την έχει φλερτάρει στην εκπομπή.

«Την ώρα των γυρισμάτων δεν το κατάλαβα, μετά ήταν λίγο σοκαριστικό. Είναι τέτοια η ενέργειά μου να δημιουργηθεί η σωστή κατάσταση μεταξύ των παιδιών που δεν το καταλαβαίνω. Το φλερτ είναι υγεία».

Για το ρόλο της παρουσιάστριας της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο «Shopping Star» σχολίασε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μου άρεσε στο »Shopping Star». Ήταν σαν να το παρουσίαζε πάντα».

Ενώ, το σχόλιο του Περικλή Κονδυλάτου για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ότι δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας, σημείωσε η Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Έχει την ελευθερία να λέει ό,τι πιστεύει. Εγώ βρήκα τα σχόλια της Ηλιάνας ολόσωστα».

Μίλησε και για το «GNTM»: «Ήταν δύσκολο project. Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του »στομάχι» και ψυχοσύνθεση. Εγώ πήρα μόνο καλό. Δεν έχω παράπονο, παρά τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα».

Πώς αντιμετωπίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί τις αρνητικές κριτικές;

«Στις αρνητικές κριτικές για όσους παρουσιάζουν εκπομπές αλλά είναι από άλλο χώρο απαντάω »περαστικά»», είπε καταλήγοντας.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ