Ζενεβιέβ Μαζαρί για Βίκυ Καγιά: «Δεν της χρωστάω την τηλεοπτική μου καριέρα»

 

 

Καλεσμένη στο πλατώ του «Super Κατερίνα» βρέθηκε σήμερα η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η πρώην art director του GNTM αναφέρθηκε στο ριάλιτι μόδας, στις σχέσεις της με τη Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και στη φετινή της εμπειρία στο Asia Express.

«Πέρασα τέλεια. Ήταν ένα ταξίδι μόνο εμπειρίες, τρελή χαρά» δηλώνει για τη συμμετοχή της στο Asia Express, ενώ αποκάλυψε ότι από τα διαγωνιζόμενα ζευγάρια ξεχωρίζει τη Χριστίνα Κολέτσα με τη Μαρία Μαρούλη αλλά και την Κρίστυ Καθάργια με τον Γιώργο Μαυρίδη. «Δεν πάει καλά σε τηλεθέαση αλλά το χτίζει και έχει καλές κριτικές», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ δήλωσε: «Η Ηλιάνα είναι ένα απίστευτα καλό παιδί και ιδιαίτερα αυθόρμητη. Δεν θέλω να συγκρίνομαι με κανέναν και έχω δηλώσει ότι όποιο πρόβλημα έχω θα το λύσω εκείνη την ώρα κατ’ ιδίαν. Δεν μου αρέσει να τα συζητάω αυτά δημόσια».

«Εμείς με τη Βίκυ τσακωνόμασταν on camera» αποκαλύπτει η Ζενεβιέβ, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε κατάλαβε ποτέ το bullying που ισχυρίζεται πως βίωσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού η ίδια ήταν επαγγελματίας και είχαν εξαιρετικές σχέσεις.

«Είχα την τύχη και γνώρισα ένα βράδυ τον Βασίλη Ζούλια. Με πήρε από το αρχιτεκτονικό γραφείο που φυτοζωούσα, με πέταξε στο votre beaute, με γνώρισε στον Νικόλα Γεωργίου και άλλαξε η ζωή μου» παραδέχεται η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ενώ κατέληξε λέγοντας: «Δεν χρωστάω στη Βίκυ Καγιά την τηλεοπτική μου καριέρα. Έχω υπάρξει υπάλληλός της χρόνια και με πρότεινε για έναν ρόλο για τον οποίο απέτυχα: τον ρόλο της Έλενας Χριστοπούλου».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ