Βασίλης Αϊβαλής: Την Κυριακή η Πάτρα θα είναι η μεγάλη νικήτρια, ελάτε να γυρίσουμε σελίδα" (ΦΩΤΟ)

Με άρωμα νίκης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψηφίου Δημάρχου

Με σύνθημα «Πάρε την Πάτρα στα χέρια σου, αυτή τη φορά υπάρχει λύση», ο υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων Βασίλης Αϊβαλής πραγματοποίησε απόψε την τελευταία του μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση, στη διασταύρωση των οδών Κορίνθου και Παντανάσσης όπου βρίσκεται το εκλογικό κέντρο της παράταξής του.

image00042_1_11zon.jpg

Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο διακύβευμα των εκλογών για την Πάτρα απευθύνοντας παράλληλα μήνυμα συμπόρευσης στους νέους ανθρώπους.

"Εμείς θα εγκαταστήσουμε στο Δημαρχείο τους πολίτες. Τους πολίτες μιας πόλης που θέλει να πετάξει από πάνω της τις φοβίες, τις εμμονές και τις παρωπίδες. Να πετάξει από πάνω της τη μιζέρια. Που θέλει να αναπνεύσει νέο αέρα. Να αλλάξει. Να εξελιχθεί. Να κοιτάξει κατάματα το σύγχρονο κόσμο. Να γίνει μια ελκυστική, φιλόξενη, ανοικτόμυαλη ευρωπαϊκή πόλη. Κάποιοι κάθισαν στις καρέκλες και δεν λένε να τις αφήσουν…Σηκώστε τους! Σηκώστε από τις καρέκλες όσους πάνε  να πείσουν  με στρατευμένες και ακριβοπληρωμένες καμπάνιες και με μαγικές εικόνες τους Πατρινούς, ότι αυτό που βλέπουν δεν είναι αυτό που βλέπουν", επισήμανε στην ομιλία του ο κ. Αϊβαλής και συνέχισε λέγοντας:

"Οι  Πατρινοί έχουμε κρίση, και αφήνουμε πίσω το παρελθόν. Αφήνουμε πίσω ό,τι μας χωρίζει. Εννέα χρόνια δώσαμε ως πόλη την ευκαιρία στην απερχόμενη δημοτική αρχή να δείξει τι μπορεί να κάνει για την Πάτρα. Εννέα χρόνια, σε όλο το σύγχρονο κόσμο, είναι πολλά. "Πάρα πολλά για να μπορέσει κανείς να αναπτύξει το σχέδιό του και να το δει να αποδίδει καρπούς. Είναι πάρα πολλά για να κλείνει τον κύκλο της η δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης  με «ΘΑ» και υποσχέσεις ότι θα κάνει στα επόμενα 5 χρόνια όσα δεν έκανε τα προηγούμενα 9 χρόνια. Είναι πάρα πολλά για να πείσει ότι έχει κάτι παραπάνω να δώσει. Ό,τι είχανε να δώσουν το έδωσαν. Τώρα είναι η ώρα να απελευθερώσουμε τις δυνάμεις της πόλης. Να φύγουμε μπροστά. Με δουλειά, με πίστη, με κόπο, με στοχοπροσήλωση. Με τους νέους ανθρώπους πρωταγωνιστές. Ελάτε να γυρίσουμε σελίδα. Στις 8 Οκτωβρίου πάρτε την Πάτρα στα χέρια σας. Δώστε της ελπίδα.. Αγαπήστε την Πάτρα. Πάμε μαζί για τη μεγάλη νίκη. Την Κυριακή η Πάτρα θα είναι η μεγάλη νικήτρια".

a2_0.jpg

image00051_4_11zon_0.jpg

a1_1.jpg

image00055_3_11zon.jpg

image00056_2_11zon.jpg

kentriki_0.jpg

2a.jpg

1a.jpg

Διαβάστε επίσης