Bad Blue Boys: Στήνουν κουτιά για δωρεές στο ματς της Ντιναμό με την ΑΕΚ

Σκούρα τα έχουν βρει οι Bad Blue Boys καθώς μετά την προφυλάκιση των συμπατριωτών τους στην Ελλάδα πρέπει τώρα να βρεθούν και τα χρήματα προκειμένου οι κρατούμενοι να αντιμετωπίσουν τα έξοδα (δικηγόροι, φυλακές κλπ).

Μέσω Instagram και Telegram ενημερώνουν τους οπαδούς της Ντιναμό ότι στο αυριανό παιγνίδι με την ΑΕΚ θα στηθούν… μπλε κουτιά όπου όποιος θέλει μπορεί να δώσει χρήματα.

Στο κείμενο που έχουν αναρτήσει αναφέρουν χαρακτηριστικά:

«Βρισκόμαστε σε μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας μας και θα θέλαμε να καλέσουμε όλους τους οπαδούς της Ντιναμό από όλες τις κερκίδες στην ενότητα και την αλληλεγγύη που πολλές φορές μας έβγαλε από δύσκολες καταστάσεις και οδήγησαν στις μεγαλύτερες νίκες. Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιγνίδι για τον σύλλογό μας και επιθυμία μας είναι να διοχετεύσουμε τον πόνο την οργή και την αγανάκτηση που νιώθουμε σε 90 λεπτά υποστήριξης του συλλόγου μας και των παικτών για να πετύχουμε μία νίκη στο γήπεδο. Εμείς σαν φίλαθλοι πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να μην πέσει έξω ο σύλλογος λόγω αυτής της κατάστασης.

Στην περιοχή του γηπέδου καθώς και στο ίδιο το παιχνίδι, οι δωρεές για την βοήθεια των κρατουμένων αδερφών μας θα συγκεντρωθούν στα μπλε κουτιά μας και όλοι όσοι αδυνατούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να πληρώσουν τις δωρεές τους σε τραπεζικό λογαριασμό».

Μία εβδομάδα πάντως πριν οι Κροάτες που μπήκαν στη χώρα μας με οργανωμένο σχέδιο για να πιάσουν στον ύπνο τις ελληνικές αρχές – όπως και έγινε – φαίνεται ότι είχαν βρει τα χρήματα για να ταξιδέψουν πάνω από 1.400 χιλιόμετρα και να φθάσουν ως τη Νέα Φιλαδέλφεια.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ