Πάτρα-κατάρρευση γέφυρας: Ένας νεκρός και 14 τραυματίες!-Ο ένας σοβαρά οι τρεις πήραν εξιτήριο- Ξεκίνησε η έρευνα για πιθανότητα ύπαρξης και άλλων εγκλωβισμένων ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Ολονύχτια όπως επισημαίνουν στελέχη της Πυροσβεστικής στο tempo24.news, θα είναι η προσπάθεια των σωστικών συνεργείων στο σημείο που κατέρρευσε η γέφυρα στα Μποζαΐτικα, προκειμένου να ερευνηθεί το ενδεχόμενο ανεύρεσης και άλλου ατόμου ή ατόμων που έχουν εγκλωβιστεί. Μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής ήταν σε εξέλιξη επιχείρησης του βαρέως οχήματος το οποίο βρισκόταν πάνω στη γέφυρα όταν αυτή κατέρρευσε.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:Ένας 33χρονος νεκρός και 14 τραυματίες είναι ο απολογισμός τυου δυστυχήματος μέχρι στιγμής Από τους 14  επτά διακομίστηκαν στο ΠΓΝΠ ( ο ένας διασωληνώθηκε) το οποίο τέθηκε άμεσα σε εφημερία με εντολή του διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη και άλλα επτά στον «Άγιο Ανδρέα» εκ των οποίων οι τρεις πήραν εξιτήριο

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Έκτακτη κοινή ενημέρωση για το δυστύχημα στην Πάτρα, πραγματοποίησαν οι Εκπρόσωποι Τύπου, του Πυροσβεστικού Σώματος, Πύραρχος Βασίλειος Βαθρακογιάννης και της Ελληνικής Αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου, από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι.

Δείτε τι ανέφεραν:

 

 

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Η πυροσβεστική στο σημείο με νέο εξοπλισμό για υποστηλώματα για να μπορέσει να εισχωρήσει μόλις απομακρυνθούν τα μπάζα.


ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης και ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Χαράλαμπος Μπονάνος, έσπευσαν στο σημείο αμέσως μόλις πληροφορήθηκαν το συμβάν και έθεσαν στη διάθεση των τοπικών αρχών και φορέων κάθε διαθέσιμη δύναμη της Πολιτικής Προστασίας, παρότι η ΠΔΕ δεν έχει σχετική αρμοδιότητα. Παράλληλα, η Περιφέρεια αναμένει ενημέρωση για το συμβάν από την παραχωρησιούχο και τις αρχές ασφαλείας, ενώ στην Πάτρα βρίσκεται και η Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου. Αναμένεται να ακολουθήσει σύσκεψη.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 υπάρχουν τουλάχιστον 1 νεκρός (33 ετών) και 10 τραυματίες, (6 στο Ρίο, 4 στον Άγιο Ανδρέα) εκ των οποίων ο ένας 21 ετών διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Ρίου.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: Μεγάλη κινητοποίηση αυτή την ώρα στην οδό Διοδώρου, στα Μποζαΐτικα, όπου σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24 κατά τη διάρκεια εργασιών, αποκολλήθηκε μεγάλο τμήμα, με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. Υπάρχουν εγκλωβισμένα άτομα, κατασκηνωτές Ρομά, κοντά στον Χάραδρο ποταμό.

Στο συγκεκριμένο σημείο γίνονται έργα εδώ και δύο χρόνια.

Ήδη με εντολή του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην εφημερία εκτός του "Αγίου Ανδρέα" μπαίνει και το νοσοκομείο του Ρίου για τη μεταφορά τραυματιών.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν δεκάδες πυροσβέστες, η 6η ΕΜΑΚ, ασθενοφόρα, ο Ερυθρός Σταυρός καθώς και μεγάλη δύναμη της Αστυνομίας που προχώρησε σε διακοπή κυκλοφορίας στους γύρω δρόμους.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

ΣAΣ ENHMEPΩNOYME OTI EXEI ΔIAKOΠEI H KYKΛOΦOPIA OXHMATΩN ΣTHN EYPEIA ΠAPAKAMΨH ΠATPΩN, PEYMA KYKΛOΦOPIAΣ ΠPOΣ AΘHNA, KAI ΔIENEPΓOYNTAI EKTPOΠEΣ ΣTON KOMBO EΓΛYKAΔAΣ. EΠIΠΛEON, EXEI ΔIAKOΠEI H KYKΛOΦOPIA TΩN OXHMATΩN EΠI THΣ OΔOY ΔIOΔΩPOY ΣTHN ΠATPA ΛOΓΩ ΠTΩΣHΣ TMHMATOΣ ΓEΦYPAΣ.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Διαβάστε επίσης