Εβδομάδα… προπονητή στον Ολυμπιακό

Κρίσιμη θεωρείται αυτή η εβδομάδα στον Ολυμπιακό, καθώς όλα δείχνουν πως ο Αντόνιο Κορδόν θα ολοκληρώσει τις επαφές και τις συζητήσεις με τους υποψήφιους προπονητές για τον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

Ο Κώστας Νικολακόπουλος τόνισε χθες στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου «περιμένει κάτι από την Ισπανία, για να ξεκαθαρίσει ορισμένα πράγματα αναφορικά με τον επόμενο προπονητή».

Και στη συνέχεια ανέλυσε τις δύο κατηγορίες που υπάρχουν στην ατζέντα του Ισπανού παράγοντα. Η λίστα με τους «σίγουρους» (Μαρτίνεθ, Ζόρντι Κρόιφ και Γκαρίδο), αλλά και εκείνους που έπρεπε να τελειώσουν ή έχουν υποχρεώσεις στην πατρίδα του, μεταξύ των οποίων ο Ιραόλα (Βαγεκάνο), ο Μπορδαλάς (Χετάφε) ο Καγέχα, ο οποίος έχει υποχρεώσεις μέχρι τα μέσα Ιουνίου με τη Λεβάντε.

Δεν πρέπει, πάντως, να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο της έκπληξης ή να προχωρήσει μία περίπτωση προπονητή που δεν έχει διαρρεύσει μέχρι σήμερα και μπορεί να έχει μυστικές επαφές μαζί του ο Κορδόν.

Πέρα από το «καυτό» θέμα του προπονητή, υπάρχουν και άλλα πράγματα που καλούνται να ξεκαθαρίσουν οι Πειραιώτες, όπως το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, οι ανανεώσεις των συμβολαίων (με κορυφαία του Μπακαμπού) και φυσικά οι προσθήκες που πρέπει να γίνουν σε συγκεκριμένες θέσεις για να μην υπάρξουν κενά στην ομάδα με την έναρξη της προετοιμασίας.

Διαβάστε επίσης