Γήπεδο ποδοσφαίρου 5Χ5 και ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Κάτω Αχαΐα

Υπογραφή σύμβασης

Υπογράφτηκε σήμερα από το Δήμαρχο Σπύρο Μυλωνά και τον ανάδοχο Παναγιώτη Μαντζανά η σύμβαση για την κατασκευή ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ καθώς και γηπέδου ποδοσφαίρου 5Χ5 στην Κάτω Αχαΐα.

Στη σχετική σύμβαση περιλαμβάνονται οι αναγκαίες χωματουργικές εργασίες, τα τεχνικά έργα, οι επιστρώσεις, οι μεταλλικές κατασκευές καθώς και ο εξοπλισμός των δύο γηπέδων, με συνολικό προϋπολογισμό 93,8 χιλιάδες ευρώ. Ο χρόνος υλοποίησης του έργου είναι έξι μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

«Υπογράψαμε σήμερα μια σύμβαση που προσθέτει αθλητικές υποδομές στην Κάτω Αχαΐα και συνεχίζουμε» ανέφερε σε δήλωσή του ο Σπύρος Μυλωνάς και πρόσθεσε: «Μέσα στις επόμενες ημέρες θα έχουμε τη σύμβαση για την τοποθέτηση ταρτάν στο γήπεδο της Αχαϊκής καθώς και για την τοποθέτηση χλοοτάπητα στο γήπεδο στο Σπάσμα. Οι προσπάθειες και η δουλειά των προηγούμενων χρόνων αποδίδει καρπούς. Είμαστε προσηλωμένοι στην παραγωγή δημοτικού έργου κι έτσι θα συνεχίσουμε» κατέληξε ο Δήμαρχος.

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αλιεία και Θάλασσα» και η αρχική απόφαση για την υποβολή του σχετικού αιτήματος είχε «περάσει» από το Δημοτικό Συμβούλιο το 2020.

 

Διαβάστε επίσης