Ο Δήμαρχος Πατρέων παρέλαβε απινιδωτές από την Περιφέρεια

Για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετροπουλος, παρέλαβαν σήμερα το μεσημέρι στο Δημαρχείο, από τον  Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, τέσσερις από τους πέντε απινιδωτές, που διέθεσε η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στον Δήμο Πατρέων, για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Αμέσως μετά ο Δήμαρχος, δήλωσε: «Ο Δήμος Πατρέων, είναι από τους πρώτους Δήμους της χώρας που απέκτησε απινιδωτές για τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις. Με τους απινιδωτές που μας παραχώρησε η Περιφέρεια, είμαστε πλέον υπερπλήρεις».

dsc_3661_copy_3008x2008.jpg

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε: «Ο ρόλος των απινιδωτών είναι σημαντικός για την ασφάλεια των αθλητών, αλλά και των φιλάθλων. Κυριολεκτικά σώζουν ζωές παντού όπου υπάρχουν και ειδικά στα γήπεδα και γενικά στους αθλητικούς χώρους, όπου οι εντάσεις είναι μεγάλες, σωματικές και συναισθηματικές».

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Παρασκευή, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, Τάκης Πετροπουλος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Βραχνεΐκων, Γιάννης Παπαχρονόπουλος, παρέλαβαν από τον Αντιπεριφερειάρχη Αχαΐας, Χαράλαμπο Μπονάνο, τον απινιδωτή για το δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων. Παρών ήταν και ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Διαγόρας» Βραχνεΐκων, Κώστας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης