Πάλη: Πρώτο ευρωπαϊκό χρυσό για την Πρεβολαράκη στη Μπρατισλάβα!

11/04/2025 | 20:49

Την κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά στην καριέρα της κατέκτησε η Μαρία Πρεβολαράκη, χαρίζοντας στη χώρα μας το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πάλης, που διεξάγεται στη Μπρατισλάβα.

Η σπουδαία Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στην κατηγορία των 53 κιλών, μετά από τέσσερις αργυρές και τέσσερις χάλκινες διακρίσεις σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στον μεγάλο τελικό, αντιμετώπισε τη Ρουμάνα κάτοχο του τίτλου, Αντρέα Μπεατρίς Άνα, την οποία κατάφερε να κερδίσει με σκορ 4-3.

sdna.gr

Τραγωδία στην Αχαΐα: 48χρονος κατέρρευσε στο κυνήγι μπροστά στα μάτια του πατέρα του

Περιτονίτιδα και ισχαιμικό επεισόδιο έδειξε η νεκροψία του 43χρονου μποξέρ που γρονθοκόπησε ορθοπεδικό στο Αίγιο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Διάρρηξη σε σπίτι γνωστού Πατρινού με μεγάλη λεία – Αφαίρεσαν μέχρι και συλλεκτική πένα με την υπογραφή του Τζον Κένεντι!

Αχαΐα: Την λήστεψαν οι συγγενείς, την βίασε ο ξάδελφος!

Πάτρα: Νταλίκα διέλυσε βανάκι πάνω σε μάντρα! ΦΩΤΟ

Σήμερα η κηδεία του 43χρονου Περικλή που κατέληξε στο Νοσοκομείο Αιγίου-Είχε κατηγορηθεί για επίθεση σε γιατρό του ίδιου Νοσοκομείου

Πάτρα: Άμεση σύλληψη από την ΕΛ.ΑΣ του επίδοξου ληστή του μίνι μάρκετ

Αχαΐα: Στα ίχνη της ΕΛ.ΑΣ σκληρή συμμορία – Τα μέλη της εμπλέκονται σε τουλάχιστον μία ληστεία και μία διάρρηξη οικίας