Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Συνεχίζονται οι αφίξεις γαλαζοαίματων και οι προετοιμασίες

Κινητοποίηση στο κέντρο της Αθήνας

Συνεχίζονται οι αφίξεις γαλαζοαίματων στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, ενόψει της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα (16.1.2023) στη Μητρόπολη Αθηνών. Την ίδια ώρα, η οικογένειά του συνεχίζει τις ετοιμασίες και στο κέντρο της Αθήνας υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση για να είναι όλα στην εντέλεια.

Ο πρίγκιπας Αλέξανδρος της Σερβίας και η Αικατερίνη έφτασαν λίγο νωρίτερα στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία, όπως και ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλος, ο οποίος πιθανότατα συναντήθηκε με τα μέλη της οικογένειας, αφού τα αδέρφια του, Νικόλαος και Φίλιππος, βρέθηκαν νωρίτερα στη Μητρόπολη για τα της κηδείας.

Μάλιστα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, οι πόρτες της Μητρόπολης Αθηνών έκλεισαν και απαγορεύτηκε η είσοδος για όση ώρα οι γιοι του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Νικόλαος και Φίλιππος, συνομιλούσαν με ιερείς ενόψει της κηδείας.

Την ίδια ώρα, έχουν «φουντώσει» οι φήμες ότι στην Ελλάδα μπορεί να φτάσει τις επόμενες ώρες ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου και βαφτισιμιός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Γουίλιαμ με την σύζυγό του Κέιτ. Την είδηση αναπαράγουν σήμερα πολλά ξένα μέσα αν και επισήμως, δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Εκτός από τον Γουίλιαμ και την Κέιτ, έχουν ακουστεί τα ονόματα της πριγκίπισσας Άννα και του πρίγκιπα Έντουαρντ.

Πλήθος γαλαζοαίματων στην Αθήνα

Οι αφίξεις δε σταματούν στην πρωτεύουσα, λίγες ώρες πριν την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Δείτε Φωτό ΕΔΩ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι σήμερα, αναμένεται να φτάσουν στη χώρα μας, ο ένας μετά τον άλλον:

Ο Μέγας Δούκας του Λουξεμβούργου Ερρίκος και ο διάδοχος της Νορβηγίας πρίγκιπας Χάακον.
Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό, ενώ ο πρίγκιπας Ράντου αναμένεται να εκπροσωπήσει την βασιλική οικογένεια της Ρουμανίας.
Ο τέως βασιλιάς Συμεών Β’ της Βουλγαρίας.
Η βασίλισσα Μαργαρίτα της Δανίας καθώς και η πριγκίπισσα Βενεδίκτη, αδελφές της Άννας Μαρίας και ο διάδοχος του θρόνου, Φρέντερικ.

 

ΠΗΓΗ Newsit

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ