Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022

 

Κριός
Είσαι αποφασισμένη να είσαι παραγωγική ή να συμμετάσχεις σε εποικοδομητικές δραστηριότητες, αλλά αναζητάς ταυτόχρονα και την ψυχική σου γαλήνη. Η Σελήνη περνά τη μέρα τον τομέα της ιδιωτικής σου ζωής και έχεις μια φυσική ανάγκη να αποσυρθείς λίγο, καθώς χρειάζεσαι ένα διάλειμμα από απαιτητικές καταστάσεις. Οι αλληλεπιδράσεις στα εργασιακά είναι προοδευτικές και αποκαλυπτικές σήμερα, αν και λίγο ευαίσθητες. Μην μπερδεύεσαι σε οτιδήποτε μπορεί να σε εκθέσει απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι ευάλωτη απέναντι σε κολακείες και κοπλιμέντα.

Ταύρος
Εσύ εστιάζεις στο συναισθηματικό κομμάτι των καταστάσεων και προβλημάτων σήμερα. Η γενναιοδωρία και η συμπόνια από πλευράς σου υπερτερούν. Είναι μια καλή μέρα η σημερινή για φιλίες, καθώς και για επαγγελματικές αποφάσεις που αφορούν στα μακροπρόθεσμα σχέδια σου. Η διαίσθηση και τα οράματα σου είναι ισχυρά. Προσπάθησε να εκφράσεις τις ανάγκες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου κρατώντας τους τόνους χαμηλούς. Εσύ που είσαι μόνη, έντονο φλερτ και ενδιαφέρουσες γνωριμίες φέρνει η μέρα.

Δίδυμοι
Σήμερα μπορεί να λάβεις πληροφορίες ή να κάνεις συνομιλίες που θα σου δώσουν λύσεις ή θα σε απελευθερώσουν από ένα πρόβλημα που έχει βαρύνει το μυαλό σου. Ωστόσο τα βαθύτερα προβλήματα των μακροχρόνιων στόχων μπορεί να χρειάζονται περισσότερο χρόνο για επίλυση. Απόφυγε την γκρίνια και τις παράλογες απαιτήσεις από τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, οι κατακτήσεις σου είναι αξιόλογες για αυτό μην τις προσπερνάς.

Καρκίνος
Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για καθοδήγηση, μάθηση και η διαίσθηση σου ενισχύει την επιχειρηματική σου αίσθηση και την επιθυμία σου για νέες δραστηριότητες. Την κοινωνικότητα σου στα εργασιακά είναι σημαντικό να την εκμεταλλευτείς σωστά. Είναι μια καλή στιγμή επίσης για να επιδιώξεις συζητήσεις με τον αγαπημένο σου που θέλεις να κάνεις εδώ και καιρό. Εσύ που είσαι μόνη, αφέσου σε νέες γνωριμίες χωρίς τον φόβο της απογοήτευσης.

Λέων
Οι σημερινές συζητήσεις μπορεί να αποτελέσουν πύλες για συναρπαστικές νέες πληροφορίες και ενδιαφέροντα. Έχεις τον τρόπο να διακρίνεις τις παγίδες και τις ευκαιρίες στα εργασιακά, για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτο ή το μυαλό σου. Οι λύσεις στα οικονομικά διλήμματα σου έρχονται σχεδόν ουρανοκατέβατες. Η συναισθηματική σου ζωή γίνεται η προτεραιότητα σου, είτε βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, είτε είσαι μόνη.

Παρθένος
Η ειλικρίνεια με τον εαυτό σου μπορεί να σε βοηθήσει να ξεπεράσεις ένα εμπόδιο ή να σε απελευθερώσει από ένα πρόβλημα ή ένα βάρος. Η μέρα είναι ισχυρή για μελέτες, έρευνες και βαθύτερη σκέψη. Εμπιστεύσου νέες συνεργασίες, όσο κι αν κάποιες λεπτομέρειες δεν σε πείθουν αρκετά. Βρείτε κοινούς στόχους με τον αγαπημένο σου και κοινές ανάγκες, έτσι ώστε να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις ακριβώς τι χρειάζεσαι για αυτό και δεν αναλώνεσαι άσκοπα.

Ζυγός
Η επίλυση προβλημάτων είναι πολύ σημαντική για εσένα και εντοπίζεις σημεία που μέχρι εχθές σου διέφευγαν. Οι συνομιλίες είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικές ίσως περισσότερο από ότι αντέχεις, όμως είναι χρήσιμες. Ίσως να σε διακατέχουν τάσεις εσωστρέφειας απέναντι στον αγαπημένο σου όμως μπορείς να τις καμουφλάρεις. Εσύ που είσαι μόνη, η τάση να σε ελκύουν τα δύσκολα πλέον σου είναι γνώριμη, για αυτό προσπάθησε να συγκρατήσεις αυτό σου το ελάττωμα.

Σκορπιός
Ενώ η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα της χαράς σου, σήμερα η μέρα είναι ισχυρή για την εύρεση νέων τρόπων για θεραπεία και βελτίωση της υγείας και της δουλειάς σου. Είναι σημαντική επίσης η μέρα για την ανακάλυψη πληροφοριών ή την επίλυση ενός προβλήματος που θα ανοίξει τον δρόμο για καινούρια ξεκινήματα. Οι γεμάτες πάθος στιγμές με τον αγαπημένο σου καλύπτουν όλες στις διαφορές σας. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό σε ευνοεί απόλυτα.

Τοξότης
Μπορεί σήμερα να υπάρξει μια απελευθέρωση μέσω μια δημιουργικής αναζήτησης ή μια ουσιαστικής συνομιλίας με κάποιον, που η γνώμη του μετράει για σένα. Οι καλές συναδελφικές σχέσεις θα βοηθήσουν και θα δώσουν ώθηση στα σχέδια σου -δεν πρέπει να το ξεχνάς αυτό. Απόλαυσε τη συντροφιά του αγαπημένου σου και τις αυστηρές προσωπικές σας στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, οι αναμνήσεις δεν σε βοηθούν να προχωρήσεις μπροστά.

Αιγόκερος
Θα νιώσεις όμορφα σήμερα με την προθυμία των άλλων να μοιραστούν τα συναισθήματα τους μαζί σου. Η πρόοδος στα επαγγελματικά μπορεί να συμπεριλαμβάνει πληροφορίες που σου ανοίγουν τα μάτια και σε προειδοποιούν για άγνωστες καταστάσεις. Ισχυρή ενέργεια είναι μαζί σου για την επίλυση μιας σύγκρουσης ή ενός προβλήματος που σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή. Μείωσε το άγχος σου στα εργασιακά. Φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, απόλαυσε και αρκέσου στο φλερτ.

Υδροχόος
Δες και αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στο σύνολο του ώστε να μπορέσεις να το ξεπεράσεις οριστικά. Τα λόγια σου έχουν θεραπευτική δύναμη για αυτό και δεν αποκλείεται να βοηθήσεις κάποιον χωρίς καν να το αντιληφθείς. Πες ναι σε νέες επαγγελματικές προκλήσεις δείχνοντας μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Η ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου είναι αρκετά ερωτική και εξομολογητική. Εσύ που είσαι μόνη, απελευθερώσου και απόλαυσε το φλερτ.

Ιχθείς
Υπάρχει θετική ενέργεια γύρω σου σήμερα και οι ιδέες ή τα σχέδια σου έχουν μεγαλύτερη εμβέλεια. Είναι μια δυνατή στιγμή για δημιουργική σκέψη και μια ωραία περίοδος για την αξιολόγηση των χρημάτων και της οικονομικής γενικότερα κατάστασής σου. Απόφυγε τις εντάσεις και τις διαφωνίες στα εργασιακά έστω κι αν χρειαστεί να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου. Απόλαυσε τις στιγμές που βρίσκεσαι με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η γοητεία σου μπορεί να καταφέρει τα πάντα.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης