Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022

 

Κριός
Σήμερα μπορείς να προσπαθήσεις ώστε να βρεις ισορροπία μεταξύ εργασίας και ξεκούρασης ή μεταξύ σωματικής, ψυχικής και συναισθηματικής υγείας και ευχαρίστησης. Είναι σημαντικό αυτήν την περίοδο να διατηρήσεις τις καλές σχέσεις με τους συναδέλφους σου. Πρακτικοί και προσωπικοί προβληματισμοί σε κρατούν λίγο μακριά από τον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να διαχειριστείς σωστά ένα φλερτ μέσα από τον επαγγελματικό χώρο σου.

Ταύρος
Το πλανητικό σκηνικό σήμερα ενισχύει την επιθυμία σου για ποικιλία. Ενώ είναι μια ισχυρή εποχή του χρόνου για περισσότερες δημιουργικές, εκφραστικές και ρομαντικές αναζητήσεις σου υπενθυμίζω πως πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση τις προσδοκίες σου. Νέες ευκαιρίες και ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σου, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτική με τις αποφάσεις σου. Μην υπόσχεσαι πράγματα στον αγαπημένο σου που δεν μπορείς να εκπληρώσεις. Εσύ που είσαι μόνη, συγκράτησε τον ενθουσιασμό σου απέναντι σε νέες γνωριμίες.

Δίδυμοι
Οι ενέργειες σήμερα σε κάνουν να αισθάνεσαι ευάλωτη απέναντι σε θέματα φήμης, καριέρας ή οικογενειακές συνθήκες διαβίωσης. Απόφυγε ανούσιες και αναίτιες συγκρούσεις ή παρεξηγήσεις με συναδέλφους. Με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σου σίγουρα θα χρειαστείς τη βοήθεια τους. Παράπονα και γκρίνιες μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό μην λες πολλά. Εσύ που είσαι μόνη, είναι προτιμότερο να διαγράψεις το παρελθόν και όχι να το σκαλίζεις.

Καρκίνος
Η σημερινή μέρα μπορεί να σου δώσει τη δυνατότητα για μια παύση στις σκέψεις. Επίσης μπορεί να υπάρξει μια απογοήτευση ή μια προσωρινή αμφισβήτηση για θέματα που σχετίζονται με την επικοινωνία, τις μεταφορές, τα έργα και τη μάθηση. Κάποιες εξελίξεις στα επαγγελματικά μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τον ερωτικό σύντροφο σου και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, τα μεγάλα λόγια σε έχουν παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές στο παρελθόν για αυτό μην τα εμπιστεύεσαι ξανά.

Λέων
Σήμερα οι εμπειρίες μπορεί να φωτίσουν κάποιο επίπεδο πνευματικής δυσαρέσκειας. Μπορεί επίσης να υπάρξει κάποια σύγχυση σχετικά με οικονομικά ή οικεία θέματα. Η σημερινή ενέργεια ωστόσο μπορεί να φωτίσει την ανάγκη για περισσότερη προσοχή στις πνευματικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Ο χρόνος σε πιέζει ασφυκτικά στα εργασιακά. Μείωσε λίγο τις απαιτήσεις και την κτητικότητα σου απέναντι στον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, φλέρταρε αλλά μην θέτεις σε κίνδυνο τον συναισθηματικό σου κόσμο.

Παρθένος
Οι όψεις αυτές τις μέρες τείνουν να διευρύνουν το πνεύμα σου. Είναι γενικά μια καλή στιγμή για να προωθήσεις και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου ενδιαφέροντα και τους στόχους. Ωστόσο η σημερινή μέρα μπορεί να σε αποπροσανατολίσει προσωρινά. Μην παρασύρεσαι σε ριψοκίνδυνες ενέργειες στα επαγγελματικά. Επιδίωξε ανώδυνες και ευχάριστες συζητήσεις απόψε με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην εξιδανικεύεις νέες γνωριμίες.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να σημειωθεί μια έλλειψη σαφήνειας στην αντιμετώπιση και διεκδίκηση των προσδοκιών σου. Η καθημερινή ρουτίνα νιώθεις ότι δεν σου δίνει κίνητρα ή καθοδήγηση. Πολλά συμβαίνουν παρασκηνιακά αυτό το διάστημα στα εργασιακά, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Διατήρησε την εντιμότητα και την καθαρότητα απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην απογοητεύεσαι αν κάποιες γνωριμίες δεν εξελίσσονται έτσι όπως θα ήθελες.

Σκορπιός
Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα της περιπέτειας, του πνεύματος και της ανώτερης μάθησης, ενθαρρύνοντας σε να φτάσεις στα αστέρια. Ενώ γενικά είναι μια ισχυρή περίοδος για όνειρα και ελπίδες, σήμερα μπορεί να νιώσεις μια απογοήτευση. Η μέρα μπορεί να σου δημιουργήσει την αίσθηση πως κάτι λείπει για την πραγματοποίηση των ονείρων σου. Μην θεωρείς δεδομένη τη στάση και τα συναισθήματα του αγαπημένου σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην μπερδεύεις τις δικές σου επιθυμίες με των άλλων.

Τοξότης
Αν και αυτή είναι γενικά μια ισχυρή εποχή του χρόνου για την εκπλήρωση των ευθυνών και την επίτευξη των στόχων σου, μπορεί να υπάρξει μια προσωρινή βουτιά σήμερα. Μπορεί να είναι ένας ελαφρώς αποπροσανατολιστικός χρόνος, αλλά θα πρέπει να αποδεχτείς πως ίσως να μην γνωρίζεις τα πάντα. Μια καχυποψία απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου μπορεί να σου τρώει τα σωθικά. Εσύ που είσαι μόνη, κρίνε με αντικειμενικότητα νέες γνωριμίες.

Αιγόκερος
Η σημερινή μέρα μπορεί να σου θυμίσει τα όνειρά σου που δεν έχουν πραγματοποιηθεί ή να φέρει στην επιφάνεια κάποια συναισθήματα δυσαρέσκειας. Πρόσεξε να μην δεσμευτείς σε επαγγελματικές συμφωνίες που ακόμα δεν είναι ξεκάθαρες. Είναι μια καλή στιγμή για να επανεξετάσεις ή να αναθεωρήσεις τα σχέδια και τους στόχους σου. Κάποιες αποκαλύψεις μπορεί να σε απογοητεύσουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην παρερμηνεύεις λόγια και συμπεριφορές.

Υδροχόος
Οι ενέργειες σήμερα μπορεί να τραβήξουν την προσοχή σου σε περιοχές δυσαρέσκειας, για αυτό θα ήταν προτιμότερο να μάθεις να περιμένεις και να μην επενδύεις χρόνο και ενέργεια σε αβέβαιες προσπάθειες. Εξελίξεις στα εργασιακά ευνοούνται σήμερα, αλλά και το επόμενο διάστημα. Η συμπεριφορά του συντρόφου σου ή κάποιες αποκαλύψεις κλονίζουν την εμπιστοσύνη σου στη σχέση. Εσύ που είσαι μόνη, μην δείχνεις εμπιστοσύνη στα εύκολα.

Ιχθείς
Ίσως σήμερα να μην μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά καταστάσεις και πρόσωπα. Οι παρανοήσεις μπορεί να λειτουργήσουν εναντίον σου, για αυτό και θα πρέπει να είσαι προσεκτική. Η συμπεριφορά συνεργατών σε επηρεάζει συναισθηματικά και ψυχολογικά. Μάθε να αποστασιοποιείσαι απέναντι σε καταστάσεις που νιώθεις ευάλωτη. Κάποιες παραποιημένες αλήθειες μπορεί να σε απογοητεύσουν στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην επενδύεις σε νέες γνωριμίες.

https://www.tlife.gr/

Διαβάστε επίσης