Παπαδημούλης για Καϊλή: Είχαμε καταγγείλει την πρωτοφανή στάση της


Η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τα είχε καταγγείλει έγκαιρα και δυνατά σχολίασε ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ

Είχαμε καταγγείλει έγκαιρα και δυνατά τόσο για το Κατάρ όσο και για την πρωτοφανή δήλωση και στάση της Εύας Καϊλή σχολίασε ο Δημήτρης Παπαδημούλης με αφορμή την έρευνα της βελγικής αστυνομίας σε βάρος της Εύας Καϊλή. για διαφθορά στο Ευρωκοινοβούλιο.

Ο επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε σε ανάρτηση του στα social media ότι τόσο η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η Ευρωομάδα της Αριστεράς «τα είχαμε καταγγείλει έγκαιρα και δυνατά. Και για το Κατάρ και για την πρωτοφανή δήλωση και στάση της Καϊλή. Όλα στο φως! Μηδενική ανοχή στην διαφθορά!».

Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο η Ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είχε πραγματοποιήσει σχετική εκδήλωση- συζήτηση, με τους Δημήτρη Παπαδημούλη και Κώστα Αρβανίτη, για το «ντροπιαστικό Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου στο Κατάρ, στον απόηχο και της συζήτησης στην Ολομέλεια».

Στην εκδήλωση ο Δημ. Παπαδημούλης είχε αναφέρει ότι το Κατάρ «είχε κινήσει ουρανό και γη και μπόλικη διαφθορά και δωροδοκίες για να πάρει αυτή τη διοργάνωση». Η συζήτηση στην Ολομέλεια είχε προκληθεί για να πέσει φως σε αυτά που θέλουν να κρυφτούν πίσω από τους εκτυφλωτικούς προβολείς.

Όπως είχε τονιστεί, η Ευρωομάδα ήθελε όλα αυτά να έρθουν στην επιφάνεια και το ψήφισμα θα έχει και την αποδοχή των Σοσιαλιστών, «σε αντίθεση με την σοσιαλίστρια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, την Εύα Καιλή, που με έκπληξή μου άκουσα να χαρακτηρίζει το Κατάρ, πρωταθλήτρια χώρα στο σεβασμό των ανθρωπίνων και των εργατικών δικαιωμάτων» είχε σημειώσει ο Δημ. Παπαδημούλης.

https://www.avgi.gr/

Διαβάστε επίσης