Μουντιάλ 2022: Οι Κροάτες έστειλαν σπίτι τους Βραζιλιάνους!

Η Κροατία έκανε τη μεγάλη έκπληξη στα προημιτελικά του Μουντιάλ αφήνοντας εκτός συνέχειας του Βραζιλιάνους, οι οποίοι είδαν το όνειρό τους για την κατάκτηση του τροπαίου στο Κατάρ να μετατρέπεται σε εφιάλτη

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης ο Νεϊμάρ έλυσε τον γόρδιο δεσμό για τη «σελεσάο» κάνοντας το 1-0.

Πιο συγκεκριμένα μετά από εξαιρετική συνεργασία με τους Ροντρίγκο και Πακετά ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε και τον Λιβάκοβιτς και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα!

Πάντως στο 117ο λεπτό η Κροατία κατάφερε να ισοφαρίσει, καθώς σε υποδειγματική αντεπίθεση ο Όρσιτς τροφοδότησε τον Πέτκοβιτς, ο οποίος έπιασε το σουτ, με την μπάλα να κοντράρει και στον Μαρκίνιος, καταλήγοντας στα δίχτυα του Άλισον.

Με το 1-1 να παραμείνει στα υπόλοιπα λεπτά της παράτασης η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Κροατία-Βραζιλία 1-1

Γκολ: 105+1' Νεϊμάρ (Βραζιλία), 117' Πέτκοβιτς (Κροατία)

Κίτρινες: Ντανίλο (Βραζιλία), Μπρόζοβιτς (Κροατία), Κασεμίρο (Βραζιλία), Μαρκίνιος (Βραζιλία)

Κροατία (Ντάλιτς): Λιβάκοβιτς, Πέρισιτς, Λόβρεν, Κόβατσιτς (105' Μάγιερ), Κράμαριτς (72' Πέκτοβιτς), Μόντριτς, Μπρόζοβιτς (114' Όρσιτς), Πάσαλιτς (72' Βλάσιτς), Σόσα (110' Μπούντιμιρ), Γκβαρντιόλ, Γιουράνοβιτς.

Βραζιλία (Τίτε): Άλισον, Μιλιτάο (106' Σάντρο), Μαρκίνιος, Τιάγκο Σίλβα, Κασεμίρο,Ντανίλο, Πακετά (106' Φρεντ), Νεϊμάρ, Ραφίνια (56' Άντονι), Βινίσιους (64' Ροντρίγκο), Ρισάρλισον (84' Πέδρο)

zougla.gr

Διαβάστε επίσης