Φουλ πρόγραμμα με φιλικά σήμερα για Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Άρη – Που θα δείτε τα παιχνίδια

 

 

Φουλ αγωνιστική δράση για τις ελληνικές ομάδες σήμερα.

Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης «ρίχνονται» σήμερα στις δικές τους ξεχωριστές μάχες, καθώς και οι τέσσερις ομάδες θα δώσουν φιλικά παιχνίδια, σε αυτήν την προσπάθεια να μείνουν «ζεστοί» εν όψει και της επανέναρξης των πρωταθλημάτων η οποία πλέον δεν καθυστερεί και πολύ.

Πρώτη χρονικά αναμέτρηση, αυτή της ΑΕΚ απέναντι στη βελγική Σερένγκ (13:00, Cosmote TV). Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την ουραγό του βελγικού πρωταθλήματος, με τα βλέμματα να είναι πάνω στον Φερνάντες ο οποίος αναμένεται να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα».

Εκτός θα είναι φυσικά οι… Μουντιαλικοί (Βίντα, Σιμάνσκι, Πινέδα, Μοχαμαντί, Χατζισαφί), καθώς και οι τραυματίες Τσούμπερ, Άμραμπατ, Ελίασον, Μαχαίρας και οι Γκατσίνοβιτς, Τζαβέλλας, Γαλανόπουλος που θα προφυλαχτούν.

Λίγη ώρα αργότερα (16:00, Cosmote Sport 1), είναι η σειρά του Ολυμπιακού. Οι Ερυθρόλευκοι που βρίσκονται στην Ισπανία θα αντιμετωπίσουν τη Σταντάρ Λιέγης, μετά τη νίκη απέναντι στη Χάντερσφιλντ. Ο Μίτσελ αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα πράγματα, με τον Χάμες να αναμένεται να πάρει επίσης λεπτά συμμετοχής. Εκτός θα μείνει ο Μαρσέλο που αντιμετωπίζει πρόβλημα.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του θα αγωνιστεί απέναντι στην Πάφο (18:00, Cosmote Sport 2), στο δεύτερο του φιλικό στην Κύπρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αναμένεται να… ρίξει περισσότερους βασικούς αυτή τη φορά, καθώς στη διάθεση του θα είναι και ο Παλάσιος που έχει ξεπεράσει στο 100% το πρόβλημα του. Στο γήπεδο αναμένεται να δώσει το «παρών» και ο Γιάννης Αλαφούζος.

Τέλος, στις 18:30 (Novasports Start), ο Άρης θα δώσει το πρώτο του φιλικό παιχνίδι σε αυτή τη «μίνι» χειμερινή προετοιμασία. Η ομάδα του Πάρντιου θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα, με τον Άγγλο να αναμένεται να δοκιμάσει διάφορα πράγματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

13:00, ΑΕΚ – Σερέν / COSMOTE Sport 1
16:00, Σταντάρ Λιέγης – Ολυμπιακός / COSMOTE Sport 1
18:00, Πάφος – Παναθηναϊκός / COSMOTE Sport 2
18:30, Άρης – Μακάμπι Χάιφα / NOVA Sports Start

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης