Δυτ. Ελλάδα: Μπήκαν σε σχολείο και τα έκαναν "γυαλιά- καρφιά"

 

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων για τους βανδαλισμούς στο 5ο Δημοτικό σχολείο Αγρινίου.

Ο Σύλλογος εκφράζει την αγανάκτηση του για τα περιστατικά βανδαλισμών και κλοπών από αγνώστους εντός του σχολείου.

Όπως τονίζεται «το σχολείο λόγω της ιδιαιτερότητας και της τοποθεσίας του παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα, χωρίς καμία φύλαξη. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά».

Με την ενημέρωση αυτή ζητά «από τους αρμόδιους να πράξουν τα δέοντα, ώστε τα παιδιά και οι γονείς να απολαμβάνουν ένα περιβάλλον που παρέχει ασφάλεια»

Η σχετική ενημέρωση:

«Το 5ο Δημοτικό Σχολείο Αγρινίου για άλλη μια φορά έγινε βορά στις άρρωστες ορέξεις των εξωσχολικών και των παραβατικών προσώπων που συχνάζουν πέριξ του Πάρκου. Ο διευθυντής του σχολείου μας πληροφόρησε ότι χθες το βράδυ στις 21/11/2022 άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο του σχολείου από τις πίσω αίθουσες, πραγματοποίησαν βανδαλισμούς και διέπραξαν κλοπές. Ο διευθυντής από τη μεριά του, έπραξε το νόμιμο, αφού κάλεσε την αστυνομία και στη συνέχεια έκανε μήνυση κατά αγνώστων.

Το σχολείο λόγω της ιδιαιτερότητας και της τοποθεσίας του παραμένει ανοιχτό όλη τη μέρα, χωρίς καμία φύλαξη. Αποτέλεσμα αυτού είναι να εισέρχονται στον προαύλιο χώρο και άνθρωποι με παραβατική συμπεριφορά.

https://www.agriniopress.gr/

Διαβάστε επίσης