Ανδρέας Μικρούτσικος για Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Άνθρωποι έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου»

 

Το πρωί της Δευτέρας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου σχολίασαν τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εξουσία που της είχε δοθεί στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.

Μετά την προβολή των δηλώσεων  ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον εκνευρισμό του  καθώς όπως είπε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων που εξαιτίας της έχασαν τις δουλειές τους.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία….

Δε μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή.

Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ο ηθικός αυτουργός. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης