Ανδρέας Μικρούτσικος: «Νόμιζα ότι θα με ρωτήσετε...»

Στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time μίλησε ο Ανδρέας Μικρούτσικός, ο οποίος  ρωτήθηκε μεταξυ άλλων για το τηλεοπτικό του μέλλον, για την εκπομπή «Tv Queens», ενώ αναφέρθηκε και στη Βίκυ Σταυροπούλου.

Αρχικά όσον αφορά στην εκπομπή «Tv Queens», ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε: «Ισχύει, πλέον οι κουβέντες οριστικοποιήθηκαν, δουλεύουμε καθημερινά και προς τις αρχές του άλλου μήνα θα είμαστε στον αέρα με μια εκπομπή που θα προσπαθήσουμε να την στήσουμε στις σωστές βάσεις. Θα είμαι μέσα σε όλα, αλλά όχι καθηγητής. Θα είμαι σαν διευθυντής όπως και στο Fame Story».

«Το πιο πιθανό είναι να βρίσκεται η Ιωάννα Μαλέσκου στην παρουσίαση, χωρίς αυτό να έχει τελεσιδικήσει. Οι απόψεις μου για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχουν διαδοθεί και είναι στα όρια της μήνυσης», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικός.

Κλείνοντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος ρώτησε τον δημοσιογράφο αν έχει κάποια ερώτηση σχετικά με τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, με τον ρεπόρτερ να απαντάει αρνητικά.

Τότε, ο παρουσιαστής θέλησε να στείλει… τα φιλιά του στη Βίκυ Σταυροπούλου λέγοντας: «Θέλω κλείνοντας να στείλω την αγάπη μου και τη χαρά μου στη Βίκυ Σταυροπούλου. Φιλάκια!»

Να θυμίσουμε πως η Βίκυ Σταυροπούλου το απόγευμα της Πέμπτης 4/4 έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagam την οποία λίγο αργότερα έσβησε, με ένα γκουρού να στέλνει το μήνυμα: «Να είσαι ευγνώμων για τους κακούς ανθρώπους στη ζωή σου ξέρεις γιατί; Γιατί σου έδειξαν ποιος δεν θέλεις να γίνεις», ανάρτηση που ερμηνεύτηκε από χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ότι είχε αποδέκτη την Κατερίνα Καινούργιου.

https://www.govastileto.gr/

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ