«Μήνυμα» από Σισέ ενόψει Ολυμπιακού: «Δεν θα είμαι εκεί, αλλά θα νικήσουμε ξανά»

Το μήνυμα του Τζιμπρίλ Σισέ

Οι σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα επιτρέψουν στον Τζιμπρίλ Σισέ να δώσει τελικά το «παρών» στο κυριακάτικο (6/11, 19:30) μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, όπως γνωστοποίησε ο 41χρονος Γάλλος το μεσημέρι της Πέμπτης (3/11) σε μήνυμα που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

Ο πρώην σούπερ σταρ του «τριφυλλιού» επισήμανε πως δεν κατέστη δυνατόν να αλλάξει το πρόγραμμά του, διότι τις επόμενες ημέρες θα βρίσκεται στην Καραϊβική, αλλά υποσχέθηκε να ταξιδέψει σύντομα στην Αθήνα (για να βραβευτεί αντίστοιχα κι απ' την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως γίνεται φέτος σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια), ενώ έδειξε σίγουρος για νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι.

Αναλυτικά το μήνυμα του Τζιμπρίλ Σισέ:

«Καλησπέρα σας, φίλοι μου και φίλοι του Παναθηναϊκού. Έχω δεχτεί πολλά μηνύματα που με ρωτάτε για το αν θα βρεθώ στο γήπεδο για το ντέρμπι. Δυστυχώς, δεν θα μπορέσω να είμαι εκεί, καθώς θα βρίσκομαι στην Καραϊβική.

Έκανα ό,τι μπορούσα για να αλλάξω τις ημερομηνίες, αλλά δεν γινόταν. Πιστέψτε με, όμως, θα έρθω στο γήπεδο σύντομα. Ελπίζω πριν από το τέλος του 2022. Όπως είπα, ήθελα πολύ να είμαι εκεί, αλλά δεν μπόρεσα. Μην ξεχνάτε ότι στην Αθήνα υπάρχει μία ομάδα και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Παναθηναϊκός για πάντα: Μια πράσινη αγάπη. Αυτό το Σαββατοκύριακο θα νικήσουμε ξανά».

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης