Πάτρα: Επίθεση ομάδας αντιεξουσιαστών στα γραφεία της ΝΔ (ΝΕΟΤΕΡΑ + ΦΩΤΟ)

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Αιχμηρή ανακοίνωση αναμένεται εντός της ημέρας από την ΔΕΕΠ Αχαΐας της ΝΔ, με αφορμή την άνανδρη επίθεση στα γραφεία του κόμματος, το απόγευμα της Δευτέρας, από ομάδα τεσσάρων κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών. Η προγραμματισμένη συνεδρίαση του κομματικού οργάνου όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις των δραστών βρίσκονται στα χέρια των Αρχών Ασφαλείας της Πάτρας, μιας και υπάρχει πλούσιο βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες.

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχη επίθεση είχε γίνει στον ίδιο χώρο στις 19 Ιουλίου, με συνθήματα στους τοίχους, χωρίς όμως τότε τα γραφεία του κόμματος να λειτουργούν.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Επίθεση ομάδας κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών, σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά, στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στην Πάτρα, στην οδό Κορίνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τέσσερα άτομα τα οποία αναζητούνται από την Αστυνομία, εισέβαλλαν στα γραφεία του κόμματος (στον 4ο όροφο), τα οποία ήταν ανοιχτά μιας και σε λίγη ώρα ήταν προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Αχαΐας και πέταξαν μπογιές, ενώ προκάλεσαν και ζημιές.

Η τοπική ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιεί εκτεταμένες αναζητήσεις για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων, ενώ στα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στην Πάτρα, επικρατεί αναστάτωση. Μέσα στον χώρο υπήρχαν κάποια άτομα, χωρίς ωστόσο ευτυχώς να τραυματιστούν.


 

Διαβάστε επίσης