Ένα ιδιαίτερο δείπνο καλωσορίσματος για τους ομιλητές του TEDxPatras 2022

Την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022 βρέθηκαν στην Πάτρα ξεχωριστές προσωπικότητες για το TEDxPatras 2022 με στόχο να αφηγηθούν τις δικές τους ιδέες και ιστορίες και να εμπνεύσουν το κοινό.

Οι φετινοί ομιλητές της διοργάνωσης ταξίδεψαν στην Πάτρα από το Λος Άντζελες, το Γουαγιακίλ, τις Βρυξέλες, το Όσλο και από διάφορα ακόμα σημεία του κόσμου καθώς και από την Ελλάδα. Η ημέρα πριν τη μεγάλη διοργάνωση περιλάμβανε πρόβες στη βασική σκηνή, λεπτομέρειες για τις ομιλίες και προετοιμασία.

Η ομάδα του TEDxPatras υποδέχτηκε τους ομιλητές για ένα επίσημο δείπνο το βράδυ της Παρασκευής. Επιλέχθηκε ο χώρος του εστιατορίου «Ελαία» στο Ρίο του Talks Catering. Σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον και με έναν υπέροχο συνδυασμό γευστικών εδεσμάτων και άψογης εξυπηρέτησης, η βραδιά κύλησε όμορφα και οι υψηλοί καλεσμένοι απήλαυσαν μια πληρέστατη φιλοξενία στην Πάτρα, από το πρώτο βράδυ της διαμονής τους.

Μεταξύ άλλων​ ​στην Ελαία δείπνησαν το βράδυ της Παρασκευής​ η Διευθύνουσα Σύμβουλος Επαγγελματικής καθοδήγησης Κατερίνα Κωστούλα, ​​ο αρχιτέκτονας και καθηγητής Δημήτρης Γουρδούκης, οι επιχειρηματίες Guy Krief, Olivia Gambelin, Alexis Powell-Howard και Antony Cassano, ο stand-up comedian Angelo Tsarouchas, οι καλλιτέχνες​ ​Άρτεμις Μπαλτογιάννη​ και Javier Perez-Estrella​, ο πολικός εξερευνητής Børge Ousla​nd​, ο εκπαιδευτικός Σπύρος Σούλης και ο Γιάννης Σαρακατσάνης, παρουσιαστής της φετινής διοργάνωσης.

 

Διαβάστε επίσης