Ακροάσεις Χορωδίας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών

Η Χορωδία της Φιλαρμονικής Εταιρίας Ωδείο Πατρών ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά και δέχεται τους μικρούς μουσικούς κάθε Τρίτη στις 7 – 8 μ.μ. στους χώρους του Ωδείου.

Την ίδια ημέρα 8 – 9μ.μ. θα γίνονται ακροάσεις. Ηλικίες από 6 - 25 ετών.

Επιθυμία μας είναι η δημιουργία Μουσικών Χορωδιακών Συνόλων.

Υπεύθυνη διδασκαλίας και διεύθυνσης της χορωδίας είναι η Ιωάννα Μιντιλογλίτη, με πείρα και βραβεύσεις στα χορωδιακά σύνολα.

Σε ότι αφορά τους μικρούς μας μουσικούς, ο βασικός στόχος μας είναι η ισορροπημένη πνευματική, συναισθηματική και ψυχική ανάπτυξη του συμμετέχοντος μέσω της χορωδιακής μουσικής.

Τα παιδιά θα ακολουθήσουν ένα επιλεγμένο a cappella πρόγραμμα Ελλήνων και ξένων συνθετών, διαφορετικών εποχών και στυλ και θα έρθουν σε επαφή με διαφορετικές μουσικές παραδόσεις. Αυτή η διαδικασία θα δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις ακουστικές και φωνητικές τους ικανότητες, να ωριμάσουν συναισθηματικά μέσα από αυτή τη διαδικασία της ομαδικής προσπάθειας έχοντας ένα κοινό στόχο, ενώ θα απολαμβάνουν πνευματικά και ψυχικά οφέλη.

Για πληροφορίες και εγγραφές θα απευθυνθείτε στη Γραμματεία του Ωδείου Πατρών, στη Ρήγα Φερραίου 7 και στο τηλ. 2610-277740 και στο www.fe-odeiopatron.gr

Διαβάστε επίσης