Πάτρα: Με κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα διαγνώστηκε ο 20χρονος που εξέπνευσε στη ΜΕΘ – Δόθηκαν οδηγίες προφύλαξης στους συμφοιτητές του

Θλίψη και ανησυχία στην ακαδημαϊκή κοινότητα έχει προκαλέσει ο θάνατος του 20χρονου φοιτητή ο οποίος νοσηλευόταν με μηνιγγίτιδα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η αντιπεριφερειάρχης Υγείας Άννα Μαστοράκου, «ο φοιτητής έδινε χθες μάθημα στη σχολή Διοικητικών Επιστημών και κάποια στιγμή αισθάνθηκε αδιαθεσία». 

Κατόπιν, συνέχισε, «πήγε στο νοσοκομείο, όπου διαγνώσθηκε με κεραυνοβόλο μηνιγγίτιδα, διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην μονάδα εντατικής θεραπείας, αλλά δυστυχώς σήμερα το πρωί κατέληξε».

Επίσης, ανέφερε ότι «κλιμάκιο έχει μεταβεί στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Πατρών, στην περιοχή Κουκούλι, όπου στεγάζεται η σχολή στην οποία φοιτούσε ο 20χρονος, ώστε να δοθούν χημειοπροφύλαξη και οδηγίες σε όσους είχαν έλθει σε επαφή με τον άτυχο φοιτητή».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Tempo24.News, στους φοιτητές έχει σταλεί ενημερωτικό email  για τα μέτρα προφύλαξης που πρέπει να ακολουθήσουν.

Τραγωδία στην Πάτρα: “Έσβησε” ο 20χρονος φοιτητής που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ με μηνιγγίτιδα

 

 

 

 

 

 

Πάτρα: Λήξη συναγερμού για τη νεαρή που απειλούσε να πέσει από ταράτσα – ΝΕΟΤΕΡΑ (ΦΩΤΟ)

Πάτρα: Βρέθηκε η τσάντα της 16χρονης Λόρας στου Ζωγράφου – Καλοστημένο σχέδιο για να φύγει από το σπίτι της “βλέπουν” οι αρχές

Πάτρα: 50χρονος έβαλε τέλος στη ζωή του – Βρέθηκε νεκρός με τραύμα από μαχαίρι

Κακοκαιρία στην Πάτρα: Απόκοσμες εικόνες στην παραλιακή του Ρίου – Η θάλασσα “μπήκε” στα σπίτια – Πλημμύρα στην Πλαζ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Άγιο είχαν οι νεαροί που τούμπαρε το ΙΧ τους τα ξημερώματα στην Ακτή Δυμαίων -ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το «θρίλερ» με την εξαφάνιση της 16χρονης Λόρας – Τι λένε ο πατέρας και η φίλη της αγνοούμενης

Από την Πάτρα η 19χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κορινθία – Δεύτερο χτύπημα για την οικογένεια

Έγκυος 15 ημερών φέρεται πως ήταν η 18χρονη που σκοτώθηκε στο τροχαίο στην Κόρινθο – Ζούσε στην Πάτρα με τον 17χρονο