Κουκούλι Πάτρας: Επικίνδυνες καταστάσεις με "ραλίστες" οδηγούς - Στην "ακίδα" της ΕΛ.ΑΣ η περιοχή

ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ TEMPO24.NEWS

Επικίνδυνες καταστάσεις -που θέτουν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα πεζών και οδηγών- εκτυλίσσονται  τις τελευταίες ημέρες στο Κουκούλι Πατρών, με ανεγκέφαλους οδηγούς να φέρονται ως… ραλίστες, σε μία περιοχή με μεγάλη κίνηση καθημερινά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι καταγγελίες πέφτουν «βροχή» σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας στο τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας, για τους νεαρούς κυρίως παραβάτες.

Κυρίως οδηγούν δίκυκλα αλλά και αυτοκίνητα και μάλιστα δεν διστάζουν πολλές φορές να επιδεικνύουν τα «κατορθώματά» τους ακόμα και στον κυκλικό κόμβο στο Κουκούλι, χωρίς να σκέφτονται ότι μπορεί να προκληθεί πιθανή εκτροπή και σοβαρός τραυματισμός. Από το εν λόγω σημείο μάλιστα διέρχονται τις καθημερινές εκατοντάδες φοιτητές, ενώ λειτουργούν και αρκετά καταστήματα εστίασης.

Έντονα προβλήματα παρατηρήθηκαν στην περιοχή τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα της Παρασκευής. Για το λόγο αυτό εμφανής ήταν η παρουσία της Τροχαίας Πατρών στο σημείο, με περιπολίες πέριξ του Παμπελοποννησιακού Σταδίου και ειδικότερα στις οδούς Ρίτσου και Σεφέρη όπου καταγράφονταν οι πιο επικίνδυνες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ