Νίκος Μοίραλης: Οι υπογραφές συγκεντρώθηκαν, αλλά...

 

Σε ανάρτησή του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ , Νίκος Μοίραλης ανέφερε:

Η δημοτική μας παράταξη στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο εισήγαγε στη θεματολογία της ημερήσιας διάταξης τη νομική δικαίωση των 38 εργαζομένων της κοινωφελούς εργασίας που εισήχθησαν το 2018 στον ΔΗΜΟ ΠΑΤΡΩΝ.
Ο συνάδελφος δημοτικος σύμβουλος, Αθανάσιος Αθανασόπουλος συνέλλεξε τις υπογραφές των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και καταφέραμε μέσα από τις τοποθετήσεις μας και το διάλογο που αναπτύχθηκε να πλειοψηφίσει η εισήγηση με 22 ψήφους υπέρ μας. Η δε πρόταση της Δημοτικής αρχής έλαβε 20 ψήφους και μειοψήφισε.
Η προσπάθεια μας για ομόφωνη απόφαση που θα δυνάμωνε το αίτημα των εργαζομένων στο δικαστήριο του Πειραιά δυστυχώς έπεσε στο κενό διότι η δημοτική αρχή είναι αιχμάλωτη του Περισσού και ομοφοβική στο να συνυπάρξει με τις άλλες παρατάξεις που εκφράζουν στο σύνολο τους το δημοκρατικό τόξο του ελληνικού πολιτικού συστήματος της χώρας μας.
Δυστυχώς στην συζήτηση που αναπτύχθηκε το κλίμα ήταν έντονο και οξύνθηκε η κόντρα μεταξύ των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης και της δημοτικής αρχής. Γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης ανάρτησης από την σελίδα του Δημου Πατρών. Την καταδικάζουμε απερίφραστα και ζητάμε από την Δημοτική αρχή να ανακαλέσει και να ζητήσει συγνώμη από τους συναδέλφους Γιώργο Ρώρο & Νικο Νικολόπουλο.
Όσο κι αν θέλουν να μας τσουβαλιάσουν πολιτικά και να μας αποκαλούν μαύρο μέτωπο δεν θα τους επιτρέψουμε τέτοιες πρακτικές.
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι, δεν είμαστε όλοι στην ίδια όχθη του ποταμού με βάση τα δικαιώματα των εργαζομένων.
Η παράταξη μας δηλώνει παρούσα σε όλο το φάσμα των εξελίξεων των αυτοδιοικητικών δρώμενων της Πάτρας και θα συνεχίσει ακάθεκτα το έργο της εντός και εκτός δημοτικου συμβουλίου.
 

Διαβάστε επίσης