Δούκισσα Νομικού: «Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη»

Η πρώτη αντίδραση μετά τη φυγή από το «Πρωινό»

 

 

Τη δική της απάντηση για την αποχώρηση από το «Πρωινό» έδωσε η Δούκισσα Νομικού, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ξεκίνησε ευχαριστώντας «τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό».

Στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη».

«Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία» αναφέρει έπειτα.

«Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία» τονίζει και καταλήγει λέγοντας «Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Δείτε την ανάρτησή της

«Ευχαριστώ τον ΑΝΤ1 που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αποχωρήσω από το Πρωινό.

Τιμώ τις συνεργασίες μου όλα αυτά τα χρόνια με επαγγελματισμό, αφοσίωση και συνέπεια. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, ήταν όμως αναπόφευκτη.

Ο σεβασμός είναι για μένα αξία αδιαπραγμάτευτη και οδηγός ζωής. Η ευγένεια είναι δύναμη και όχι αδυναμία.

Ευχαριστώ το σταθμό και τους συντελεστές της εκπομπής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, για όσα (λίγα) προλάβαμε να μοιραστούμε και εύχομαι στον Γιώργο και στην ομάδα καλή συνέχεια και καλή επιτυχία.

Σας ευχαριστώ για την αγάπη και τη νοερή σας αγκαλιά όλες αυτές τις ημέρες, τη χρειαζόμουν».

Δεν πάει πουθενά!

Σε κάθε περίπτωση οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Δούκισσα Νομικού, παρά το «ναυάγιο» στη συνεργασία της με το «Πρωινό», παραμένει ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο στον ΑΝΤ1, κάτι που επιβεβαίωσε νωρίτερα και το ίδιο το κανάλι στην ανακοίνωσή του.

Μάλιστα, ήδη οι ιθύνοντες του καναλιού εξετάζουν από κοινού με την παρουσιάστρια τα σενάρια για την επόμενη μέρα, καθώς και σε ποιο πρότζεκτ θα μπορούσε να αξιοποιηθεί, μιας και όπως έχει γίνει γνωστό η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει συμβόλαιο για τρία χρόνια και σκοπεύει να το τηρήσει.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι το κανάλι του Αμαρουσίου πιστεύει πολύ στην Δούκισσα Νομικού και δεν έχει σκοπό να την αφήσει να φύγει.

https://www.in.gr/

Διαβάστε επίσης