«Βόμβα» στο Πρωινό – Τέλος(;) από την εκπομπή η Δούκισσα Νομικού

23/09/2022 | 18:23

 

 

Παρελθόν από το Πρωινό φαίνεται πως αποτελεί η Δούκισσα Νομικού. Η παρουσιάστρια άντεξε μόλις 14 ημέρες στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα και αποχωρεί πριν καλά καλά τελειώσει ο Σεπτέμβρης.

Η ίδια δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή σήμερα, Παρασκευή, και ο παρουσιαστής ανέφερε πως απουσίαζε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων.

Ωστόσο, η αντικαταστάτρια της Φαίης Σκορδά δεν βρισκόταν στο πόστο της καθώς είχε σοβαρή σύγκρουση με τον Γιώργο Λιάγκα και δήλωσε την παραίτησή της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, γίνονται διαπραγματεύσεις, μεταξύ της Δούκισσας Νομικού και του σταθμού ώστε να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην εκπομπή. Εκείνη έχει θέσει κάποιους όρους και τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις.

Θα κάνει πίσω ή θα αποχωρήσει πρόωρα από το κανάλι του Αμαρουσίου;

Θυμίζουμε, ότι η Δούκισσα Νομικού αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό χθες ανανεώνοντας το ραντεβού τους για σήμερα, κάτι που δε συνέβη ποτέ.

https://www.in.gr/

Αχαΐα: Θρήνος για τον 30χρονο που “έφυγε” μετά από τροχαίο ανήμερα των Χριστουγέννων – Η οικογένεια δώρησε τα όργανά του – ΦΩΤΟ

ΝΕΟΤΕΡΑ: Ένας νεκρός από το τροχαίο στο Λάππα Δυτικής Αχαΐας – Δύο σοβαρά τραυματίες – Μικροεπεισόδια στο σημείο – ΦΩΤΟ

Πάτρα: “Τρίτωσε” το κακό το βράδυ των Χριστουγέννων! Τροχαίο στην Οβρυά – Στο Νοσοκομείο παιδάκι (ΦΩΤΟ)

Τραγωδία στα Βαρδούσια: Πατρινός ο ένας από τους νεκρούς – Συμμετείχε στην ομάδα των ορειβατών ΦΩΤΟ

Δυτική Αχαΐα: 16χρονος ο νεκρός του τροχαίου στην παλαιά Πατρών-Πύργου – 17χρονος ανάμεσα στους τραυματίες

Ακόμα μία σύλληψη στο συνοριακό σημείο ελέγχου Κακαβιάς

Θλίψη σε Πάτρα και Μεσολόγγι: «Έφυγε» ξαφνικά στα 54 του ο διακεκριμένος επιστήμονας Ασημάκης Γριβόπουλος

Σοκαριστικό τροχαίο στην Πάτρα: ΙΧ “καρφώθηκε” σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο (ΦΩΤΟ)