Πάτρα: 58η Επέτειος της Επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα - Ολοκληρώθηκε η Πολυαρχιερατικη Θεία Λειτουργία - Το απόγευμα η Λιτανεία

Ολοκληρώθηκε η Πολυαρχιερατικη Θεία Λειτουργία για την 58η επέτειο της επανακομιδής της Τιμίας Κάρας του Αποστόλου Ανδρέα στην Πάτρα.

Το πρωί τελέστηκε όρθρος και πολυαρχιερατική θεία αρχιερατική λειτουργία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομου.

Είχαν προσκληθεί να παραστούν οι Μητροπολίτες Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεου, Αξώμης από το Πατριαρχείο Αλεξανδρουπόλεως κ. Δανιήλ, Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, θα συμμετάσχει ο Επίσκοπος Κερνίτσης κ. Χρύσανθος, σύσσωμος ο κλήρος και ο λαός.

ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Η ΛΙΤΑΝΕΙΑ

Στις 5:45 μ.μ. θα ξεκινήσει η καθιερωμένη ιερά λιτανεία από τον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέου, θα ακολουθήσει αγιασμός στην Ιχθυόσκαλα και επιβίβαση σε πλοιάρια με προορισμό την προβλήτα Αγίου Νικολάου.

Στις 7 μ.μ. θα τελεστεί δοξολογία στην πλατεία Τριών Συμμάχων και στη συνέχεια λιτανεία προς τον Ιερό Ναό του Πολιούχου όπου θα τελεστεί παράκληση.

Διαβάστε επίσης