Mπλόκο για τον Άρη στο Αγρίνιο, ηττήθηκε 3-1 από τον ψυχωμένο Παναιτωλικο

 

 

Σε ανώμαλη προσγείωση υποχρέωσε ο Παναιτωλικός τον Άρη, καθώς η ομάδα του Αναστασίου πέτυχε σπουδαία νίκη με 3-1 σκορ, στον αγώνα των δύο ομάδων, που διεξήχθη την Κυριακή στο Αγρίνιο, για την 2η αγωνιστική της Super League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό με τον Σενγκέλια, ωστόσο άμεση ήταν η απάντηση των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι έφτασαν στην ισοφάριση πέντε λεπτά αργότερα με τρομερό γκολ από τον Πάλμα.

Στο 35ο λεπτό οι Αγρινιώτες «άγγιξαν» το 2-1, όταν ο Φλόρες με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Κουέστα.

Εν τέλει το συγκρότημα του Αναστασίου διπλασίασε τα τέρματά του στο 63ο λεπτό, όταν μετά τη σέντρα του Νταγκό από τα αριστερά, ο Φαμπιάνο, στην προσπάθειά του να απομακρύνει, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι, με τον Καρέλη να παίρνει το «ριμπάουντ» και να σκοράρει σε κενή εστία.

Στο 77' ο Παναιτωλικός διεύρυνε το προβάδισμά του με τον Ντάγκο να σκοράρει με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Αποστολάκη.

Παναιτωλικός-Άρης 3-1

Γκολ: 15' Σενγκέλια (Παναιτωλικός), 20' Πάλμα (Άρης), 63' Καρέλης (Παναιτωλικός), 77' Νταγκό (Παναιτωλικός)

Κίτρινες: Ντίας (Παναιτωλικός), Ντουκουρέ (Άρης)

Κόκκινες: 90' Ντίας (Παναιτωλικός)

Δοκάρια: 35' Φλόρες (Παναιτωλικός) 

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Αποστολάκης (84' Λιάβας), Λάρσον, Κορνέλιους, Χατζηθεοδωρίδης – Μλάντεν, Φλόρες (59' Ντουάρτε), Σενγκέλια, Ντίας, Νταγκό (84' Χουχούμης), Καρέλης (84' Ζοάο Πέδρο)

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα – Εμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν – Μανσίνι (61' Καμάτσο), Ντουκουρέ, Γκαρθία, Ιτούρμπε – Πάλμα (61' Ντιόπ), Γκρέι (85' Χατζηϊωάννου)

Διαιτητής: Παπαπέτρου Βοηθοί: Πετρόπουλος, Δ. Βεργέτης 4ος: Χρ. Βεργέτης VAR: Γκάμαρης

https://www.zougla.gr/

Διαβάστε επίσης