Παρουσία Αλαφούζου η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στην «Eden Arena»

Ενόψει του αυριανού πρώτου αγώνα με τη Σλάβια Πράγας

Χωρίς περαιτέρω προβλήματα, πλην των Σένκεφελντ και Αλεξανδρόπουλου που έμειναν στην Αθήνα λόγω ίωσης, ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/8) με προπόνηση στην «Eden Arena», η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αυριανού (Πέμπτη, 4/8, 20:00) πρώτου αγώνα με τη Σλάβια Πράγας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Στην προπόνηση των «πράσινων» έδωσε το «παρών» και ο ιδιοκτήτης του «τριφυλλιού» Γιάννης Αλαφούζος, μαζί με τα στελέχη της διοίκησης που ακολούθησαν την αποστολή της ομάδας στην Πράγα, έχοντας μία σύντομη κουβέντα με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Μετά το αρχικό ζέσταμα και τα πρώτα τρεξίματα, οι «πράσινοι» έκαναν άσκηση με τελειώματα, για πάνω από 15 λεπτά, με σέντρες από τα δεξιά και τα αριστερά. Αρχικά οι τέσσερις μπακ (Κώτσιρας-Σάντσες από τα δεξιά και Χουάνκαρ-Γκάνεα από τα αριστερά) και εν συνεχεία οι τέσσερις εξτρέμ (Παλάσιος-Βαγιαννίδης από τα δεξιά και Αϊτόρ-Σαρδέλης από τα αριστερά) έκαναν σέντρες για να τελειώνουν τις φάσεις όλοι οι υπόλοιποι. Είτε σε πρώτο χρόνο, είτε σε δεύτερο.

Ακολούθως ο Γιοβάνοβιτς κάλεσε κοντά του τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, τους χώρισε σε δύο ομάδες οι οποίες έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο πριν ολοκληρωθεί η τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τη Σλάβια.

Ο Κουρμπέλης συνεχίζει να προπονείται με δεμένο το αριστερό του γόνατο (εδώ και δέκα μέρες περίπου έχει κάποιες ενοχλήσεις), αλλά θα αγωνιστεί κανονικά στο ματς με τη Σλάβια.

 

ΑΜΠΕ

Διαβάστε επίσης